Cea mai citita carte anticancer: “Vindecari miraculoase cu iarba de grau”

Editura Benefica a lansat cartea “Vindecari Miraculoase cu iarba de grau, Ghidul complet de folosire a ierburilor din cereale pentru redobandirea sanatatii”, scrisa de Steve Meyerowitz, un autor international, specializat in terapii alternative.

Iarba de grau si-a castigat reputatia de la oamenii aflati in fazele terminale ale unor boli, care, in penultimul ceas al vietii si dupa ce medicina conventionala le rapise orice speranta, au incercat terapia cu  iarba de grau.

Cartea prezinta pe larg studiile si cercetarile intreprinse de-a lungul anilor de medici, cercetatori, biochimisti, specialisti in nutritie si institute de cercetare de prestigiu.

Un intreg capitol al cartii Vindecari miraculoase cu iarba de grau a fost dedicat marturiilor celor carora terapia cu suc de iarba de grau le-a redat speranta in lupta cu bolile, de cele mai multe ori incurabile. Marturiile se refera la urmatoarele afectiuni: tumoare pe creier, cancer de san, cancer de colon, cancer de inima, de stomac sau de gat, afectiunile oaselor, tiroidei si ale pielii, cancerul de vezica urinara, cancer de colon, limfa si ficat, hernia de disc, boala Lyme, cancerul tubului digestiv, cancer limfatic, cancer de prostata, lupus, histerectomia. Capitolul se numeste “Povesti adevarate de la oameni adevarati” si cuprinde marturii ale unor persoane reale, redate prin propriile lor cuvinte.

Majoritatea informatiilor referitoare la eficienta terapeutica se bazeaza pe dovezi clinice si marturii ale utilizatorilor:

“In fiecare zi vad oameni care urmeaza aceasta terapie si va pot spune ca face minuni.” Brian Clement, Director al Institutului Hipocrate din Florida.

“Extractul de suc din iarba de orz inhiba cresterea celulelor canceroase umane ale prostatei, in cultura de tesut… Acest fapt ar putea constitui o noua abordare nutritionista a tratarii cancerului prostatic. “

-Dr. Alan L. Goldstein, Profesor Univ. Dr., Centrul Medical al Universitatii George Washington.

“Numarul trombocitelor lui Gary a crescut zilnic, timp de o saptamana, de la 61,000 la 141,000, si singurul lucru pe care l-am facut diferit a fost sa-i administram iarba de grau. Este absolut fenomenal si inregistrat in amanunt in rapoartele spitalului. “

Leonard Smith, Doctor in medicina, Chirurg Oncolog.

Citind cartea veti afla: care sunt beneficiile de sanatate ale unei terapii cu iarba de grau, de la alegerea semintelor pana la administrarea sucului de iarba, pasii care trebuie urmati pentru a obtine rezultate. Cel mai important lucru pe care il furnizeaza aceasta lectura este insa energia de a face mai mult pentru dvs., faptul ca oameni aflati in situatii limita au ales sa lupte cu bolile de care sufereau si ca au avut rezultate pe care medicina traditionala inca nu le poate accepta.

Cartea “Vindecari miraculoase cu iarba de grau” scrisa de Steve Meyerowitz se gaseste in librarii sau poate fi comandata direct de la Editura Benefica.

Editura Benefica

Telefoane: 0721101888 sau 0721101884

 mail: reprezentant@editurabenefica.ro