Ce trebuie Sa Stii inainte de a lua ANIMAL PUMP

Animal PUMP

Animal PUMP este un supliment cunoscut despre care am mai vorbit in alte articole anterioare.

Pe scurt, este un supliment ce ofera multe beneficii: creste masa musculara, creste forta, volumizeaza celulele, ofera un kick de energie, are un complex antioxidant si volumizator.

Fiecare pliculet contine : 

• 3000 mg de creatina; creatina magneziu chelat MCC, tricreatina matrix (TCM) si creatina monohidrat
• 2000 mg de NO Blast (oxid nitric), arginina alfa ketoglutarat, ornitina alfa ketoglutarat, glucuronolactona, beta-alanina si extract din scoarta de pin
• 1000 mg de amestec de taurina, piper negru, radacina de ghimbir, extracte de schinduf si scortisoara
• 700 mg complex antioxidant 

Animal PUMP seara?

Se recomanda ca Animal PUMP sa se ia cu 30 de minute inainte de antrenament, iar in zilele de pauza, pe stomacul gold, dimineata. Dar ce facem daca obisnuim sa ne antrenam seara?

Ca majoritatea Pre Workout –urilor, Animal Pump nu este pentru a fi consumat in a doua parte a zile din cauza continutului ridicat de cafeina si metilxantina. Dar, daca scoateti din pliculetul de pastille pastila ROSIE, care este complexul “Energy Rush” va veti bucura de celelalte calitati ale produsului fara a va deregla somnul. Pastilele rosi pot fi tinute separate ca un booster de energie pentru alte ocazii.

Beta Alanina?

Beta Alanina lipseste din blend-ul Animal PUMP. Foarte multe Pre Workout-uri include aminoacidul in compozitia suplimentului in special pentru senzatia de furnicaturi pe care o provoaca pielii. PUMP –ul fiind un supliment avansat, se considera ca fiind “prea matur” pentru a folosi beta alanine numai pentru acest feeling, el axandu-se pe ingredientele cu adevarat importante.

Ameteli sau Palpitatii?

Animal Pump este un pre workout destul de puternic. Daca nu ati mai consumat pre-wokrout-uri si organismal nu este obisnuit cu cantitati ridicate de cafeina si aminoacizi, PUMP-ul nu este inca pentru dvs.

Cu pre-workout-uri traditionale, in forma de praf, este mai bine sa incepi pentru ca portia poate fi injumatatita, iar de acolo se poate creste treptat, astfel ajungeti s ava obisnuiti mai usor cu suplimentul. In ciuda faptului ca Animal Pump contin 30 de pliculete a cate 8 pastile, nu puteti injumatatii pastilele penru ca fiecare are un rol specific.

De unde cumparam PUMP?

ProteinOutlet.ro ofera o gama larga de suplimente sportive printer care si Animal Pump, produs in SUA. Suplimentele sunt achizitionate din surse verificate si detin eticheta in lb. romana si notificare la minister. Astfel calitatea si prospetimea produsului sunt garantate.

Animal PUMP se poate achizitiona la pretul promotional de 179 lei aici -> Animal PUMP