Ce trebuie sa stii despre DETOX inainte de a incepe?

Detox-ul reprezinta o dieta destul de complexa prin care o persoana reuseste sa elimine toxinele din organism. In general, detox-ul vizeaza in principal stilul alimentar si mai exact consumarea unor alimente specifice, din compusi naturali, care contin ingrediente care ajuta la eliminarea toxinelor. Pentru ca mai este putin si vine vara, acum este momentul potrivit pentru o cura de detox.

detox

Ce efect are o cura Detox asupra corpului?

Exista foarte multe site-uri care pun la dispozitia utilizatorilor cure complete de detox, atat pentru cei care au mai tinut detox, cat si pentru cei mai neexperimentati in ceea ce privest acest nou tip de activitate. Un site pe care vei gasi foarte multe informatii despre detox este rawcoco.ro, site unde pe langa ca poti afla foarte multe lucruri despre detox, poti si comanda o dieta de detox cu sucuri.

Aceste diete de detox ajuta de multe si la vindecarea anumitor probleme de sanatate, probleme pentru care multi oameni ajung la doctor.

 • Lipsa de energie
 • Oboseala cronica
 • Nivel ridicat de stres
 • Balonare si constipatie
 • Indigestie si flatulenta
 • Tranzit intestinal lent
 • Flora intestinala slaba
 • Kilograme in plus
 • Alergii
 • Dureri de cap si dificultati de concentrare
 • Stari depresive

Probleme de sanatate pe care detoxul le poate vindeca sunt de foarte multe feluri, de la oboseala sau stari depresive pana la reactii fizice si de aceea beneficiile detox pot fi in registre foarte diferite.

Ce trebuie sa stii despre detox?

Principalul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand incepi un detox este foarte simplu. Dedicare 100%. Este un proces destul de dificil, proces care presupune implicare si rabdare si de aceea este posibil ca rezultatele sa nu fie vizibile imediat.

La fel de important este si faptul ca toate produsele consumate pe parcursul detox-ului sa fie 100% naturale, asa cum le gasiti si pe rawcoco.ro. In detox nu trebuie sa apara niciun produs pasteurizat, niciun element procesat. Din contra, ar fi extraordinar de bine daca aceste cure vor fi insotite de niste exercitii usoare pentru a sustine corpul in eliminarea toxinelor. Specialistii sustin ca si tehnicile de relaxare ale corpului sunt bune pentru ca ajuta la crearea unui echilibru intre minte si corp si astfel vei simti rezultate pozitive atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Extrem de multe persoane isi doresc sa parcurga un program de detox, dar de cele mai multe ori, sursa de informare ramene internetul. Trebuie sa stiti ca nu toate site-urile si persoanele care ofera sfaturi sunt si in masura de a oferi sfaturi. O persoana care este in masura sa ofere sfaturi este Anca Alungulesei, cofondatoarea RawCoco si autoarea cartii “Sanatate la Pahar”, carte pe care o puteti gasi tot pe rawcoco.ro.

detox

Ideala este apelarea la niste persoane specializate in realizarea acestui procedeu, astfel incat intregul parcurs sa fie unul cat se poate de sanatos. Aceste cure sunt gandite astfel incat sa cuprinda produse realizate exclusiv din ingrediente complet naturale si sa ajute cu adevarat la procesul de detoxifiere, fara insa a dezechilibra organismul celui care le incearca. O astfel de cura corespunzator gandita si compusa poate avea rezultate benefice surprinzatoare pentru cei care simt nevoia unui detox complet al organismului din cand in cand.