Ce tip de lenjerii de pat să alegi de la Patone?

Câteodată poate fi dificil să te decizii ce tip de lenjerii pentru pat vrei să cumperi. Există mai multe modele pe piață și de asemenea trebuie să ai în vedere și anumite aspecte pentru a lua în final cea mai bună decizie.

Cu ce avantaje și dezavantaje vin lenjeriile de pat din bumbac?

Unul din aceste aspecte este ce tip de material să alegi – bumbac sau poliester? Fiecare vine cu avantajele și dezavantajele sale și trebuie să le studiați cu atenție pentru a lua cea mai bună decizie. De exemplu, puteți alege poliesterul dacă vă doriți lenjerii de pat care să rețină căldură sau puteți alege bumbacul dacă aveți nevoie ca lenjeriile dumneavoastră să vă lase pielea să respire.

lenjerii de pat 1

Lenjeriile de pat din bumbac sunt cea mai buna opțiune pentru acele persoane care preferă ca lenjeriile să fie fabricate din materiale naturale. De asemenea, sunt foarte potrivite pentru acele persoane mai sensibile căci sunt hipoalergenice. Dar, dezavantajul acestora este că au o fibră subțire, astfel că pe termen lung nu sunt chiar atât de durabile. Pe de altă parte, puteți alege bumbacul egiptean care este mult mai calitativ. Dezavantajul acestuia este că are un preț mult mai crescut decât bumbacul simplu.

Ce avantaje și dezavantaje au lenjeriile de pat din poliester?

Principalul avantaj al poliesterului este că are un preț mult mai redus. Acest lucru se întâmplă deoarece poliesterul este un produs creat de om. Astfel că puteți face economii cu ajutorul acestui material. Totuși, ca și în cazul bumbacului are și câteva dezavantaje. Spre exemplu, va reține umiditatea, ceea ce în timp va duce la uzura lenjeriei. În timp, și fibrele au tendința să devină mult mai rigide, făcând ca textura lenjeriei să devină dură la atingere. Nu în ultimul rând, sunt mult mai dificil de curățat căci petele se îndepărtează greu în timpul ciclului de spălare. De asemenea, nu prea sunt recomandate pe timpul verii căci nu lasă pielea să respire.

Pe piață există mai multe firme de lenjerii pentru pat, fiecare punând la dispoziție o gamă diferită de produse. Una dintre aceste firme este și Patone care aduce întotdeauna clienților săi cele mai calitative lenjerii pentru pat. Ai o gamă foarte variată de produse din care să alegi, astfel că vei găsi și modelul care să fie pe gustul tău. Nu uita nici de faptul că Patone pune la dispoziție mereu reduceri și oferte clienților săi, astfel că de ce să nu profiți și tu cât încă mai ai ocazia de acestea? Intră chiar acum pe www.patone.ro și alege-ți lenjeriile de pat preferate!