Ce tip de bautura evenimente sa alegi

Un eveniment este o petrecere organizata pentru a sarbatori ceva. Dincolo de aceasta, exista mai multe tipuri de evenimente si, desi s-ar putea sa nu para, bautura evenimente este de cea mai mare importanta, deoarece trebuie sa fie potrivita acelui eveniment. În primul rând, ar trebui sa stii ce tip de bautura se serveste la un anumit eveniment si numarul de invitati pentru a cumpara cantitatea necesara de alcool.

Bauturile esentiale evenimentelor si conform expertilor sunt: bauturi racoritoare, rom, vodca, sampanie, vin, whisky, tequila si berea traditionala. Idealul este sa ai cel putin doua sticle pentru fiecare tip de lichior si mai multe beri alcoolice si nealcoolice, desi acest lucru poate varia, daca vorbim despre un eveniment amplu.

Tipuri de bauturi pentru mic dejun

Idealul ar fi sa oferi cocktailuri usoare cu alcool si, de preferinta, diluate într-un mixer. Cocktailurile cu citrice sau fructe, precum si diferite tipuri de whiskey si vodca vor fi o selectie buna.

Prânz

În acest moment al zilei este pretabil sa alegi între diferite tipuri de whiskey si vodca. Înainte de a mânca, multa lume consuma un paharel cu o bautura spirtoasa ca aperitiv. Bauturile spirtoase ajuta la stimularea poftei de mâncare. În timpul prânzului poti gusta un vin bun, care scoate la iveala aromele gustului.

Pentru o cin? de afaceri sau orice eveniment

Este obisnuit sa ai o varietate buna de vodka si whiskey pentru un eveniment important, deoarece, bautura trebuie aleasa în functie de stilul evenimentului si pentru a se potrivi perfect. Printre cele mai frecvente bauturi se numara romul (trestia de zahar), whisky (orz), vodca (cartoful), tequila (maguey) si gin (orz). Acestea pot fi bauturi lungi sau scurte, care vor depinde de tipul sarbatorii, fie ca este vorba de o cina linistit?, o adunare de prieteni sau o petrecere.

Pentru o nunt?

Pentru acea zi speciala, trebuie sa iei în considerare cantitatea de bautura de care ai nevoie, deoarece va fi diferita cantitatea din timpul zilei, fata de cantitatea pentru seara sau noapte. Deoarece sarbatoarea începe mai devreme, ar trebui sa existe mai multa bautura în plus. De asemenea, ar trebui sa iei în considerare si vârstele invitatilor, iar daca participa mai multi tineri, alcoolul trebuie sa fie într-o cantitate mai mare. Optiunile de bauturi alcoolice sunt aproape întotdeauna whisky si vodca care pot fi amestecate cu vin rosu, alb si sampanie pentru aperitive si vinuri de masa. 

Dupa cum poti vedea, oricare ar fi evenimentul tau care are o mare importanta, trebuie mentionat ca exista o noua tendinta pentru celebrarea evenimentelor, si anume Drink Bar, acesta conferind o nota speciala si inovatoare, deoarece de obicei ofera bauturi pe care organizatorii de evenimente nu le includ în cadrul serviciului lor, acest lucru fiind comandat separat.

Un bar cu bauturi poate oferi de la margarite aromate, bauturi la moda, pahare de tequila cu gheata, mojitos, daiquiri etc. De asemenea, poate oferi chiar si bauturi nealcoolice pentru cei care nu beau, asa cum este cazul sucurilor de fructe exotice. Una dintre caracteristicile sale principale este originalitatea si cel mai bun lucru este ca îl poti folosi pentru orice tip de eveniment. Daca ai în vedere un eveniment, trebuie sa sii cont de aceste recomandari pregatite pentru tine.

Cea mai potrivita bautura pentru evenimente o gasesti pe site-ul nostru!