Ce tip de balustrade alegi?

Ne dorim sa revenim acasa intr-un loc primitor, sigur si sa uitam de stres. Oriunde v-ati intoarce, e posibil sa urcati scari si sa va tineti de balustrade. Pot fi balustrade de inox, de lemn, de sticla securizata, de fier. Insa, ce faceti cand va hotarati ca vreti balustrade de inox, in casa in care locuiti? Cu siguranta, va veti dori ca toate elementele folosite pentru executarea acestora, sa fie de calitate, sigure, durabile si elegante, in acelasi timp. Iata, insa, ca ati ajuns la firma ArtExpert Inox, locul potrivit, acolo unde noi va oferim toate aceste lucruri la un loc.

De ce sa alegeti inoxul?

Inoxul este otelul inoxidabil care ramane la fel, indiferent de cati ani au trecut. Chiar daca isi mai pierde din stralucirea de la inceput, exista metode rapide si usoare de curatare a acestuia, astfel incat, nu veti regreta nici peste ani daca veti alege acest tip de balustradele.

Firma noastra ArtExpert Inox, care este specializata de peste 10 ani in executarea de balustrade si confectii din inox pentru interior si exterior, vine cu modele remarcabile si variate, imbinand inoxul cu lemnul si sticla securizata. La firma noastra veti descoperi modele, precum: balustrade inox – model frunze lemn mici, placi de lemn, model frunze lemn mari, model frantuzesc etc.

Care sunt avantajele unor balustrade de inox?

Exista o serie de avantaje ca sa folositi balustradele de inox:

  • rezista in timp si la coroziune;
  • rezista la caldura si inghet;
  • nu este nevoie de revopsire;
  • se intretin foarte usor;
  • au un aspect agreabil;
  • pot fi reciclabile.

Pentru a alege corect o balustrada de inox, e nevoie sa se faca o selectie foarte atenta. Este esential, sa fie practica, dar in acelasi timp, sunt importante atat estetica, cat si securitatea.

Firma noastra ofera o gama vasta de stiluri si variante, incat veti putea, cu siguranta, sa reusiti sa gasiti o balustrada adecvata pe gustul dvs. Echipa noastra de specialisti se ocupa cu multa seriozitate si profesionalism de executia comenzilor, aceasta facandu-se in functie de nevoile clientului si in timp record.

Experienta pe care o avem in domeniu, ne ajuta ca in cazul in care, o balustrada de inox, nu va ofera satisfactia dorita, sa va puteti reorienta spre balustrade de inox in combinatie cu lemnul sau cu sticla securizata. Veti descoperi ca pot exista modele inovative si unicat, astfel incat combinatia de inox cu lemn sau sticla securizata sa fie spectaculoasa.

Tinem cont si de alt aspect foarte important atunci cand un client apeleaza la ArtExpert Inox. Este vorba de instalarea, stabilitatea si securitatea acestora. Montajul este gratuit, iar specialistii nostri se ocupa cu mult profesionalism de modul in care balustradele sunt instalate incat sa fie rezistente si stabile.

Ca sa merite alegerea facuta, apelati la serviciile firmei ArtExpert Inox si nu veti regreta ca lucrati cu echipa noastra de profesionalisti in balustrade si confectii din inox.

In plus, atunci cand veti reveni acasa, veti avea satisfactia unui camin asa cum vi l-ati dorit.