Ce spun medicii depsre gastroenterologie? Vezi aici toate detaliile

Introducere despre sectia de gastroenterologie

gastroenterologie

Aceasta gastroenterologie este o specialitate medicala utilizata pentru prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor sistemului digestiv ( precum elementele de tip ca tractul gastro-intestinal, ficatul, vezica biliara, pancreasul).

Pentru a imbunatati acuratetea diagnosticului si evaluarea etapelor bolii, explorarea gastro-intestinala functionala (cum ar fi testul oral de toleranta la lactoza), endoscopia (endoscopia digestiva superioara, colonoscopia) si examinarea imagistica (examinarea cu ultrasunete abdominala) ) Consultare gastrointestinala finalizata la sectia de gastroenterologie, toate fiind disponibile la centrul medical Romgermed, un centru de renume in Bucuresti, ce este compus dintr-o echipa de experti in medicina.

Ce presupune intreaga investigatie in cadrul clinicii

  • Imagini digitale de inalta rezolutie, chiar si cele mai mici modificari structurale ale mucoasei tractului digestiv pot fi detectate cu un simplu consult la sectia de gastroenterologie
  • Examinarea detaliata a tesutului-2 mm de la peretele mucoasei
  • Daca este necesar, imaginea poate fi marita la nivelul celulei in timpul inspectiei
  • Folosind propria tehnologie Olympus, „Imaginea cu banda ingusta” (NBI), poate evalua reteaua capilara si poate identifica tesuturile patologice in comparatie cu tesuturile normale in stadiile incipiente ale bolii.
  • Interfata a fost imbunatatita semnificativ, ceea ce face ca examinarile efectuate de medici si pacienti sa fie mai placute, si respectiv mai precise.

Alege clinica Romgermed din Bucuresti pentru servicii de top

Clinica Romgermed are o gama larga de specialitati. In functie de problema medicala cu care va confruntati, puteti apela specialistul din clinica Romgermed in orice moment.

Una dintre specialitatile medicale din Clinica Romgermed este cea de gastroenterologie. Cand aveti probleme cu stomacul, este posibil sa fiti inclinati sa mergeti la farmacie pentru ajutor de la un farmacist. Dar acest lucru este gresit, deoarece doar un gastroenterolog va poate oferi un tratament care poate scapa complet de problemele medicale. Daca alegeti o farmacie in locul unei clinici de gastroenterologie, veti primi tratamente care pot rezolva problema intr-un timp scurt, dar  nu pe termen lung.