Ce putem face cu proiectoare LED? Vezi avantajele si intrebuintarile!

Astazi aflii mai multe despre proiectoare led

Cand vine vorba de proiectoare cu LED-uri, stim ca acestea sunt sisteme de iluminat de mare putere utilizate pentru iluminarea spatiilor mari, cum ar fi terenurile de sport, parcarile, fatadele cladirilor si gradinile.

In ceea ce priveste consumul de energie, proiectoare cu LED sunt o solutie economica cu un consum de energie de pana la 90%.

Aceste sisteme de iluminat sunt, de asemenea, solutii economice din punct de vedere al fiabilitatii, cu o durata de viata de 50.000 de ore.
proiectoare led
Desi reprezinta o investitie la inceput, aceasta va da roade intr-o perioada scurta de timp, si ofera mai degraba o serie de avantaje care nu pot fi ignorate.

Care sunt cele mai cunoscute avantaje

Evident, intensitatea luminii unui proiector nu poate fi comparata cu intensitatea luminii unui bec LED. Este bine de stiut ca cu cat unghiul de iluminare este mai mic, cu atat este mai mare intensitatea. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat este mai mare imprastierea luminii in zona si, prin urmare, intensitatea este mai mica. Nu exista nicio indoiala ca acest lucru nu este suficient, dar este important atunci cand doriti sa luminati bine anumite zone si sa gestionati mai bine consumul.

luminatul cu proiectoare LED este foarte ieftin si practic. Pentru a avea un element de comparatie atunci cand alegeti un proiector LED, va aratam valoarea de comparatie mai mica decat lampa cu incandescenta si iluminatul clasic.

Cu ajutorul panourilor solare care pot incarca proiectorul in timpul zilei, proiectorul poate fi alimentat prin priza sau energie solara. De exemplu, daca doriti sa utilizati un proiector intr-o casa de vacanta si nu doriti sa cheltuiti mai mult sau este posibil sa nu fie conectat la retea, atunci un model alimentat cu energie solara este o alegere buna. In plus, va poate proteja si casa. Daca luati in considerare constructia casei, iluminarea externa de la priza este un lucru foarte bun. Cu toate acestea, majoritatea nu au facut inca acest lucru si se vor bucura de energia solara. Pentru persoanele care au nevoie de iluminat temporar (de exemplu, pentru a merge la pescuit sau pentru a lua un cort la munte), exista si modele de proiectoare led cu baterie.