Ce ne mai pregateste NEIHOLDING? Noua companie NEI ELECTRIC Distributie incepe dezvoltarea strategica!

Bucureşti, 18 Aprilie 2011 – NEI ELECTRIC Distributie, recent infiintata companie in cadrul NEIHOLDING, anunta semnarea protocolului de colaborare cu Eaton Electric, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de echipamente electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare, care include intre brand-urile sale nume cunoscute precum Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer si multe altele.

In linie cu strategia de dezvoltare a grupului, NEIHOLDING deschide divizia de distributie si suport pentru industria energetica, NEI ELECTRIC Distributie SRL. Urmarind diversificarea pe orizontala si completarea gamei de servicii oferite clientilor grupului, NEI ELECTRIC Distributie vine ca o miscare naturala in sprijinul obiectivului de consolidarea a activitatilor NEI Management Consulting, NEI GUARD, NEI FIRE PROTECTION, Compania de detectivi NEI, NEI Technics & Strategies si NEI MEDICA.

Incepand cu luna aprilie 2011, NEI ELECTRIC Distributie isi incepe activitatea si demareaza activitati de colaborare cu Eaton Electric. Actuala Eaton Electric Romania este o companie infiintata in Decembrie 1997 cu capital integral german, ca reprezentanta in Romania a grupului Moeller. Firma este specializata in vanzarea produselor realizate in cadrul Concernului Eaton, Sectorul Electric. Eaton Electric dispune de o echipa cuprinzand ingineri tehnico-comerciali de valoare, scolarizati periodic la centrele de perfectionare din Germania, Olanda, Anglia sau Austria. De la sediul central din Bucuresti sau de la birourile din Brasov, Baia Mare, Constanta, Craiova, Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara, acestia sunt permanent la dispozitia clientilor, activitatea lor remarcandu-se prin profesionalismul si calitatea serviciilor, fapt confirmat de colaborarile cu diversi parteneri si lucrarile de referinta realizate de acestia.

Cele doua companii isi propun sa contribuie in mod semnificativ la profesionalizarea si cresterea calitatii serviciilor in domeniul energetic.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.neiholding.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, BucureÅŸti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99