Ce incaltaminte poarta femeile in 2012

An de an, sezon de sezon, marile case de moda se straduiesc sa aduca cele mai noi modele, idei in materie de orice. Astazi as vrea sa vorbim de incaltaminte sau mai exact, despre incaltamintea pentru femei. E stiut un lucru: acela ca femeile sunt interesate de moda poate mult mai mult decat barbatii. Astfel, aici designerii au si mai mult de munca. Haideti sa vedem ce sandale, botine, si pantofi 2012 se poarta in sezonul de vara al acestui an. In primul rand, Trebuie mentionat faptul ca designerii incearca mereu sa aduca schimbari sa incearca sa reia ceva ce s-a purtat cu multa vreme in urma. Daca vorbim de schimbari, vorbim de pantofi si sandale 2012 in culoarea alba sau despre sandalele in zeci de culori si combinatii de culori. Pantofii in vara anului 2012 se vor purta fie cu toc mic spre mediu, fie cu talpa ortopedica si bereta, fie cu varful decupat.

Denumirea de “botine” de vara ramane valabila si in acest an. Astfel se poarta in continuare atat in lumea mondena cat si pe strada. Sunt sexy, confortabile si poti alege intre modelele cu talpa plata sau modelele cu toc.

Revenind la sandale 2012 mai avem cateva lucruri de adaugat. Schimbarile majore in incaltamintea la moda in vara anului 2012, de fapt aici se fac. Astfel, una din schimbari este introducerea sandalelor cu sireturi. Deasemenea, tot ca sandale se poarta modelele diversificate cu berete. Beretele vor fi atat subtiri cat si groase iar fiecare model in parte va contine un numar mai mic sau mai mare de berete.