Ce filme ar trebui sa vezi saptamana viitoare la Mall Trivale in Pitesti

Cand vine vorba despre filme, la Mall Trivale din Pitesti ai parte de toate avantajele pe care le merita un cinefil adevarat, incepand cu un sunet de exceptie, trecand printr-o imagine perfecta si ajungand la productii nou-noute, la acest cinemtograf le ai pe toate.

Iata 3 filme care nu trebuie ratate sub nicio forma si care ruleaza saptamana viitoare la Mall Trivale din Pitesti: un film de actiune, o drama si o comedie.

„The man from U.N.C.L.E.”

Guy Ritchie, regizorul care ne-a aduse cele doua pelicule „Sherlock Holmes”, ne aduce acum un film cu spioni a carui actiune se desfasoara in timpul Razboiului Rece.

Un agent CIA si un agent KGB, care in teorie erau dusmani de moarte, trebuie sa coopereze pentru a opri o organizatie care vrea sa destabilizeze ordinea mondiala, si asa fragila din cauza diferentelor dwe ideologie dintre Est si Vest. Henrii Cavill, Armie Hammer si Hugh Grant fac parte din distributia acetui film pe care il poti vedea la Mall Trivale din Pitesti.

„Ricki and the Flash”

„Silence of the Lambs” si „Philadephia” il recomanda pe Jonathan Demme drept un regizor de geniu ale carui productii nu ar trebui sa ne scape. Anul acesta revine dupa o pauza indelungata cu pelicula „Ricki and the Flash”.

Marul Streep in rolul principal, fata in fata cu fiica sa din viata reala, care joaca rolul fiicei sale si in film. O pelicula emotionanta despre o mama care incearca sa se reapropie de familia sa dupa ce multa vreme a ales cariera in detrimentul ei. Este unul dintre filmele care ruleaza la Mall Trivale din Pitesti si pe care ar trebui sa-l vezi neaparat.

„Sleeping with other people”

Regizoarea Leslye Headland, care in urma cu 3 ani ne-a adus pe marele ecrane pelicula „Bachelorette” in care o petrecere a burlacitelor scapa de sub control, ne aduce anul acesta comedia „Sleeping with other people”.

Este unul dintre filmele care ruleaza la cinema din Mall Trivale din Pitesti saptamana viitoare si de la care vei pleca sigur cu zambetul pe buze. Jason Sudeikis si Allison Brie joaca rolul unor buni prieteni care incearca sa-si gaseasca sufletele pereche si care se sprijina unul pe altul in drumul anevoios catre gasirea unei sotii, respectiv a unui sot.