Ce faci cand esti stresata ?

Ce faci cand esti stresata ? Spargi farfurii in bucatarie ? Aprinzi inca o tigara ? Te indopi cu pastile ? Sau cu dulciuri ?

Sorry, nu aceasta este solutia. Iti recomand sa incerci altceva. Ceva atat de eficient ca ai sa uiti de ce erai stresata. Sau cine te-a stresat. Peste 400 de romani au incercat si au spus : Da, asta intr-adevar functioneaza. Iar alti 400.000 de oameni din toata lumea confirma : Yes, it works.

Sunt dr.Silviu Popa si iti recomand EFT. Este o metoda simpla, usor de invatat si teribil de eficienta. De fapt, este cea mai eficienta metoda antistres cunoscuta la ora actuala. Si o poti invata intr-un singur seminar , in trei ore ! Cu EFT poti sa iti reduci stresul , ca si restul emotiilor negative, la un nivel neglijabil.

Inscrie-te acum la seminarul EFT “Scapa de emotiile negative, traieste pozitiv !” ce va avea loc in Bucuresti duminica, 19 septembrie 2010 , in intervalul 10.30 – 14.00. Vei invata cum sa depasesti stresul, sa iti controlezi emotiile si sa ai succes chiar si in situatii de criza economica. Si vei putea aplica imediat, cu rezultate vizibile ! Mai mult, vino cu o problema a ta : fobie , anxietate, teama de a vorbi in public si o vom rezolva pe loc, chiar in timpul seminarului.

Am condus zeci de seminarii EFT din 2008, de cand predau aceasta metoda, pentru prima oara in Romania. Vreau sa inveti si tu sa aplici EFT, ca sa te eliberezi de stres, claustrofobie, de sentimente de frustrare, ura, dezamagire si teama. Vreau sa afli cum le poti inlocui cu sentimente pozitive : autoacceptare, incredere in sine, determinare, optimism.

Inscrie-te acum la seminarul EFT “Scapa de emotiile negative, traieste pozitiv !” ce va avea loc in Bucuresti duminica, 19 septembrie 2010 !

Contact
Email contact@StiintaSuccesului.ro
Telefon 0729 052 397
Web  www.StiintaSuccesului.ro