Ce beneficii iti aduce amanetul auto

amanetul auto oferit de Royal-AmanetServiciile oferite de casele de amanet s-au lovit mult timp de reticenta clientilor, acestia considerandu-le servicii nu atat de legale. Cu timpul, insa, lucrurile s-au pus la punct, iar astazi, casele de amanet se bucura de un succes incredibil, beneficiind de increderea unui numar considerabil de clienti fideli.
Una dintre cele mai apreciate case de amanet din Bucuresti este Royal-Amanet. Recomandandu-se printr-o experienta de peste 4 ani pe piata din Romania, casa de amanet Royal-Amanet isi atrage clientii prin dovezile constante de profesionalism, calitate si transparenta.

Mai mult decat atat, spre deosebire de multe case de amanet din Bucuresti, Royal-Amanet ofera clientilor sai gama cea mai avantajoasa de comisioane.

Care este cel mai avantajos serviciu

Multi clienti ai caselor de amanet se intreaba deseori care serviciu din gama le promite imprumuturile cele mai avantajoase. Raspunsul e foarte simplu si e amanetul auto. Prin amanetul auto oferit de Royal-Amanet, ai sansa sa obtii un imprumut de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale.
Pentru a putea beneficia de imprumuturile promise de serviciul de amanet masina trebuie sa dovedesti prin acte ca ai varsta minima implinita de 18 ani. Mai mult decat atat, masina pe care doresti s-o amanetezi trebuie sa fie de drept a ta si sa fie 100% functionala.

Cu scopul de a se stabili valoarea imprumutului tau, unul dintre specialistii Royal-Amanet va efectua o evaluare tehnica a masinii tale. Aceasta evaluare se face tinand cont de marca, modelul si gradul de uzura al masinii tale.

La final, se semneaza un contract de amanet autoturisme, care prevede toate clauzele serviciului. Royal-Amanet este alegerea cea mai buna pe care o poti face privind serviciile de amanet, aici beneficiind de imprumuturile cele mai avantajoase de pe piata.

Pentru informatii suplimentare, poti merge direct la sediul Royal-Amanet sau poti accesa site-ul www.royal-amanet.ro.