Ce beneficii are inchirierea auto din Bucuresti cu tot cu sofer?

Pana acum ceva timp, serviciile de inchirieri auto erau foarte folosite in strainatate, datorita dezvoltarii economice a turismului in tarile respective. In ultimii ani, inchirierea auto in Bucuresti a luat destul de mare amploare. In general, serviciul de inchirieri auto din Bucuresti este destinat persoanelor care fac foarte multe deplasari, dar binenteles si celor care sunt pasionati de calatorii.

Cei de la DpdRent pun la dispozitia clientilor foarte multe variante de inchirieri auto:

  • Inchirieri auto pentru transfer in Bucuresti
  • Inchirieri auto pentru transfer in toata tara
  • Inchirieri auto pentru transfer de la sau catre aeroport
  • Inchirieri auto cu sofer

Ce inseamna serviciul de inchiriere auto cu sofer?

Foarte multe cazuri de inchirieri de masini cu sofer sunt cele in care ai nevoie sa inchiriezi o masina foarte mare. O masina de 9 locuri (8+1). Dar exista si multe alte situatii in care acest serviciu este disponibil, insa cei de la dpdrent.ro pun la dispozitie acest serviciu si pentru masinile de lux sau masini rare (care se inchiriaza obligatoriu cu sofer).

Exista extrem de multe persoane care opteaza pentru inchirierea auto cu sofer. Un exemplu foarte bun de beneficiari ai inchirieri auto din Bucuresti sunt persoanele din alte tari care sunt in Romania cu afaceri sau bineinteles, pentru turisti. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori acestia nu cunosc foarte bine zona si nici nu vor sa conduca o masina intr-o tara straina.

La fel de multi sunt si romanii care inchiriaza masini cu sofer pentru deplasari in scop de serviciu, in special pentru ca au de lucrat in masina si nici nu vor sa oboseasca conducand.

inchirieri masini bucuresti

Principalele avantaje ale inchirierii de masini cu sofer de la dpdrent.ro

  • Siguranta – clientii vor avea mereu sentimental de siguranta pe timpul deplasarii. Cei de la dpdrent.ro au soferi care fac parte dintr-o echipa de conducatori auto profesionisti, cu experienta in transportul persoanelor.
  • Plus de confort – clientii vor beneficia de un confort sporit pentru client, deoarece acestia vor putea as se relaxeze, scapand de stresul cauzat de faptul ca nu cunosc extrem de bine traseul sau limba.
  • Asistenta – daca vreun client nu stie limba romana, soferul masinii va fi capabil sa ii ofere toate informatiile solicitate de aceasta in engleza
  • Accesibilitate – serviciul de inchirieri auto in Bucuresti cu sofer este non-stop, deci fiecare client va putea alege ora in care sa faca deplasarea.
  • Masini eficiente – acest avantaj este prezent si in cazul inchirierilor de masini normale, fara sofer. Clientii pot alege optiuni la fiecare masina (portbagaj additional, scaun pentru bebelusi etc).

Atunci cand ne referim la distante lungi de parcurs, siguranta noastra ca pasageri ocupa un loc extrem de important. Serviciile de inchiriere auto cu sofer ofera multiple avantaje beneficiarilor, neconstituind o categorie accesibila doar anumitor tipuri de persoane (preturile acestor servicii sunt accesibile tuturor celor interesati de inchirieri auto).