Ce avantaje obtin service-urile auto care aleg sa-si informatizeze activitatea?

Modulul Service Auto din cadrul pachetului integrat SIVECO Applications 2011 asigura cresterea vanzarilor si a calitatii serviciilor firmelor de profil

SIVECO Romania anunta lansarea unui nou modul informatic destinat firmelor care furnizeaza activitati de intretinere si de reparatii masini: Modulul Service Auto.

Potrivit statisticilor Registrului Auto Roman, in toata tara functioneaza peste 5.500 de unitati service autorizate. Nevoia de a atrage cat mai multi clienti si concurenta de pe piata impun eficientizarea activitatilor acestor firme, pentru a asigura indeplinirea cerintelor clientilor.

“Modul Service Auto de la SIVECO Romania vine in ajutorul firmelor care doresc sa-si creasca vanzarile si sa ofere clientilor servicii rapide si de calitate intr-un cadru de lucru civilizat”, a declarat Mihaela Baciu, Product Manager SIVECO Romania.

Aplicatia asigura definirea, detalierea si planificarea operatiilor care se pot realiza in service, gestionarea rampelor, a programarilor in lucru, editarea fisei masinii care contine toate piesele montate pe autovehiculul respectiv si toate lucrarile de manopera, persoana/echipa care a efectuat lucrarea, gestiunea resurselor (materii prime, materiale, consumuri, transferuri, importuri, stocuri, preturi etc), realizarea unui deviz estimativ pe baza operatiilor si pieselor necesare, gestionarea garantiilor oferite pentru piesele de schimb, precum si pentru autoturisme, procesarea sincronizata si coerenta a informatiilor.

Modulul Service auto face parte din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2011, solutia ERP de referinta a SIVECO Romania, aflata in exploatare la sute de clienti din Romania.

Aplicatia poate fi integrata cu alte componente din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2011: Managementul Vanzarilor, Mangementul Contractelor, Managementul Aprovizionarii, Managementul Financiar-Contabil, Managementul Resurselor Umane si al Salarizarii Personalului, Managementul Bugetelor.

Aplicatia asigura uniformitatea de date la nivelul sistemului de management al documentelor privind produsele, preturile de referinta, producatorii, furnizorii agreati, stocurile, vanzarile, discount-urile acordate. De asemenea, se asigura gestiunea datelor intr-o baza centralizata si integrarea acestora in scopul raportarii si analizei.

Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 120 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedelearning.com.