Ce alimente sanatoase sa NU mai mananci si de ce

 

Cand vine vorba sa discutam de alimente, in special de alimentele care sunt benefice organismului nostru suntem putin pusi in dilema. Sunt din ce in ce mai multe studii care subliniaza care sunt alimentele bune si care sunt alimentele rele.

Chiar daca ai putea spune ca fiecare dintre noi este diferit, ca nici un om nu se aseamana cu altul, ca toti avem un organism unic si ca ceea ce e rau pentru unii nu e neaparat rau si pentru noi, treaba nu e asa de simpla.

Exista alimente care sunt considerate sanatoase, pe care le punem pe lista noastra de cumparaturi, le luam de pe raft, le gatim, le punem in farfurie la fiecare masa si le includem in alimentatia noastra zilnica. Dar aceste alimente nu sunt ceea ce crezi tu, nu sunt alimente sanatoase. Sunt alimente nesanatoase care ne imbolnavesc, ne fac rau, ne slabesc organismul, ne predispun la boli si, cel mai rau, ne ingrasa.

Sunt alimente pe care inconstient le consumam zi de zi si nu ne dam seama de efectele nocive pe care le pot avea asupra compozitiei corpului nostru, asupra nivelului zilnic de energie si asupra sanatatii noastre.  Aceste alimente sunt in majoritatea mancarurilor pe care le cumparam si consumam iar industria alimentara castiga miliarde de dolari de pe urma lor. Tocmai de aceea este asa de bine pastrat secretul cu privire la aceste alimente si de aceea exista atat de putina informatie cu privire la  aceste alimente sanatoase care ne afecteaza negativ viata.

Pentru a afla care sunt aceste alimente sanatoase si a intelege de ce nu e bine sa le consumi lasa de-oparte ceea ce faci acum si parcurge articolul  3 Asa numite alimente sanatoase pe care ar trebui sa NU le mai mananci .

E pentru sanatatea ta, e pentru viata ta de acum inainte, e pentru tine.