CazareClujIeftina.ro sustine Maratonul de la Cluj

Pe data de 10 aprilie 2011 Runners Club va organiza la Cluj-Napoca un maraton international dupa o pauza de cativa ani. Competitia va cuprinde proba clasica de maraton dar si semimaraton, cursa populara de 6km si cursa pentru copii in lungime de 2 km.

CazareClujIeftina.ro ofera castigatorului competitiei un premiu constand intr-un pachet de trei nopti de cazare la Cluj, premiu care poate fi revendicat pana la urmatoarea editie a evenimentului. De asemenea se ofera participantilor la maraton o reducere de 10% pentru cazarea pe perioada desfasurarii competitiei.

CazareClujIeftina.ro detine apartamente inchiriabile in regim hotelier in Cluj-Napoca, apartamente situate in 2 frumoase zone ale orasului: Zorilor si Marasti, in imediata apropiere de: Iulius Mall, Expo Transilvania, Spitalul de Recuperare Cluj, Gradina Botanica. Conditiile de cazare sunt la standarde hoteliere, apartamentele fiind complet utilate si mobilate, se asigura parcare acoperita si acces gratuit la Internet prin WiFi.

CazareClujIeftina.ro este un site prin intermediul caruia va puteti rezerva cazare Cluj in apartamente create de designer la preturi de criza.

Pentru informatii suplimentare http://www.cazareclujieftina.ro