CazareClujIeftina.ro acum si pe mobile

CazareClujIeftina.ro este disponibil acum si in versiunea pentru dispozitivele mobile,  o versiune special adaptata pentru acest tip de navigare caracterizat printr-o rezolutie mai mica si optimizat pentru un transfer minim de date.

Versiunea de mobil a site-ului se gaseste la adresa http://m.cazareclujieftina.ro. Oricum, daca se intra de pe un telefon mobil pe varianta normala internautul este automat redirectionat pe varianta de mobil. Exista de asemenea si posibilitatea de a accesa versiunea completa a site-ului printr-un link pus la dispozitie pe versiunea pentru mobil.

CazareClujIeftina.ro asigura cazare ieftina Cluj in apartamente inchiriabile in regim hotelier, apartamente situate in 2 frumoase zone ale orasului Cluj-Napoca: Zorilor si Marasti, in imediata vecinatate de: Iulius Mall, Expo Transilvania, Spitalul de Recuperare Cluj, Gradina Botanica. Conditiile de cazare sunt la standarde hoteliere  de 3 stele, apartamentele sunt complet utilate si mobilate, se asigura parcare acoperita si acces gratuit la Internet prin WiFi.

CazareClujIeftina.ro este un site unde va puteti rezerva cazare Cluj la buget de criza.

Informatii suplimentare gasiti pe site la adresa http://www.cazareclujieftina.ro