Cazare Sibiu Pensiuni – Cele Mai Frumoase Pensiuni

Odata ajunsi in Sibiu veti fi acaparati de frumusetea cladirilor, de maiestria orasului si de conditiile de cazare oferite. Posibilitatile de cazare Sibiu pensiuni sunt foarte variate. Veti gasi pensiuni de la 4 stele pana la 2 stele. Conditiile sunt excelente la toate pensiunile, dar serviciile difera in functie de numarul de stele.

Iata cateva pensiuni cu preturi acceptabile care va ofera toate conditiile necesare pentru a avea parte de un sejur minunat:

Pensiunea Vila Santa Maria – este situata la doar 2,5 km de centrul istoric al orasului in partea de Vest a Sibiului. Are o capacitate de 42 de locuri de cazare. Camerele sunt mobilate modern cu mobilier din lemn masiv si dotate cu baie proprie, telefon, cablu tv, conexiune internet. Pensiunea dispune si de o terasa de vara minunata, parcare proprie. Cel mai frumos lucru este privelistea pe care o ofera ferestrele camerelor orientate catre rasarit si anume Muntii Fagaras.

Pensiunea isi primeste oaspetii indiferent de ora cu portile deschise.

Pensiunea Belascu – este una dintre cele mai frumoase posibilitati de cazare Sibiu. Situata la 2,5 km de centrul istoric si la 5 minute de aeroport pensiunea isi asteapta oaspetii cu 8 camere dotate modern intr-o cladire in care in trecut sasii isi organizau serile de vals.  Pensiunea dispune de parcare proprie, curte si gradina amenajata frumos si propriul restaurant recent deschis.

Restaurantul Bliss are o capacitate de 200 de locuri imbinand modernul cu traditionalul si organizeaza eveninemente impecabile: nunti, botezuri, zile de nastere, petreceri corporate, etc.

Pensiunea Casa Sibianul – este un punct de atractie pentru toti cei care isi doresc cazare in centrul Sibiului. O cladire recent renovata care isi pastreaza si in prezent farmecul arhitectural. Pensiunea este situata pe strada 9 Mai.

Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai 7 camere cu baie proprie, parcare, curte si terasa. Daca nu aveti mijloc de transport in momentul in care ajungeti in Sibiu personalul acestei pensiuni va asigura acest lucru. Pentru turistii straini pensiunea pune la dispozitia acestora un ghid vorbitor de limba engleza pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Acestea sunt doar cateva din posibilitatile de cazare Sibiu pensiuni. Numarul pensiunilor din sibiu este unul foarte mare. Veti gasi pensiuni atat in centrul orasului cat la margine. Totul depinde de bugetul dumneavoastra si de pozitionarea in oras unde a-ti dori sa va cazati.

Sibiul va ofera o multime de obiective turistice: muzee, cladiri istorice, parcuri si gradini, lacase de culte, etc. Piata Mare si Piata Mica sunt frumoase, veti fi impresionati de maiestria lor.