Cazare Pensiune Valcea – Locatie Ideala Pentru Relaxare Si Vizitat

Municipiul Ramnicu Valcea este resedinta judetului Valcea, fiind unul dintre cele mai importante centre culturale si economice ale tarii. Aceasta zona a Romaniei ofera o multime de obiective turistice care merita vizitate. De asemenea exista multe posibilitati de cazare pensiune Valcea.

Orasul cel mai des vizitat care se afla la o distanta de 18 km de Ramnicu Valcea este Calimanesti. In statiunea Calimanesti-Caciulata veti gasi o multime de izvoare de ape minerale. Este una dintre statiunile din Romania renumite pentru diferite tratamente impotriva unor boli precum cele hepatobiliare, respiratorii, reumatismale, etc.

Localitatea Ocnele Mari este o alta atractie pentru turisti, situandu-se la 225 de metri fata de nivelul marii. Punctul turistic cel mai vizitate este Salina Ocnele Mari care ofera o varietate de activitati. In interiorul salinei exista locuri de joaca pentru copii, un muzeu, baruri, un restaurant, terenuri de fotbal si baschet, masa de biliard, o biserica, etc. Salina este cea mai buna optiune pentru cei care au probleme de sanatate. Salina se afla la o distanta de 12 km de municipiul Ramnicu Valcea.

Pe langa toate acestea, se stie ca aceasta zona este una istorica unde traditiile romanesti sunt inca pastrate cu ajutorul targurilor organizate si muzeelor. Istoria se pastreaza vie datorita numarului mare de manastiri renumite cum este cea de la Cozia sau Manastirea Stanisoara.

Daca v-ati decis sa vizitati aceasta regiune puteti sa alegeti sa va cazati la una dintre cele mai frumoase pensiuni si anume Pensiunea Elisabeta.

Pensiunea este situata pe strada principala care strabate orasul Ramnicu Valcea, oferind condii excelente de cazare si servicii impecabile,  fiind renovata in anul 2012. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai 15 camere dotate la standarde europene fiecare dispunand de Tv, grup sanitar propriu, uscator de par, acces internet wireless, fierbator de ceai si cafea, minibar, etc.
Pentru cei care ajung aici in interes de afaceri pensiunea ofera si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri.

Pernsiunea Elisabeta ofera si anumite reduceri in cazul in care este ocupata integral de un grup, pentru grupuri de peste 10 persoane sau pentru cei care isi doresc sa stea la pensiune pentru o perioada de mai mult de 7 zile.

Pensiunea este clasata la 3 stele si este cea mai potrivita alegere atunci cand va doriti sa va petreceti cateva zile intr-o atmosfera familiala, fara a avea costuri ridicate. Este una dintre destinatiile care se potrivesete atat oamenilor de afaceri cat si celor care doresc sa se relaxeze si sa viziteze.

Daca nu a-ti vizitat aceasta regiune este momentul sa o faceti deoarece zona are multe de oferit turistilor.