Cazare Ieftina Sibiu – Locatii Unde Puteti Avea Parte De Concedii Minunate

Sibiul este situat in Transilvania, in centrul Romaniei avand o vechime de 800 de ani. In anul 2007 a purtat titulatura de Capitala Culturala Europeana, fapt care a atras un numar mult mai mare de turisti. Pe piata sibiana exista in prezent o varietate de posibilitati de cazare ieftina Sibiu.

Atat hotelurile cat si pensiunile isi asteapta oaspetii pentru a le oferi serviciile lor de calitate. In functie de preferintele fiecaruia puteti alege intre hoteluri si pensiuni de 4 stele, 3 stele sau 2 stele. In majoritatea cazurilor hotelurile vor avea costuri mai ridicate decat pensiunile.

Este adevarat ca hotelurile ofera uneori si alte servicii decat pensiunile, dar si acestea din urma va pot oferi servicii ireprosabile.

Iata cateva posibilitati de cazare cu preturi acceptabile, unde veti avea parte de un sejur minunat:

Pensiunea Belascu

Situata pe Calea Turnisorului nr 116, pensiunea are in spate o istorie. Casa in care se afla pensiunea dateaza din anul 1840. In trecut era locul de intalnire al sasilor, acestia oragizandu-si aici serile de vals si intrevederile oficiale. Astazi pensiunea este clasata la 3 stele, dispunand de 8 camare cu o capacitate de cazare de 20 de persoane. Fiecare camera are propriul grup sanitar, acces internet wireless gratuit, Tv, etc.

O terasa si o curte frumos amenajata sunt ideale pentru a va relaxa seara intr-o zi calduroasa. Este o pensiune Sibiu care  dispune si de propriul restaurant deschis in anul 2011. Restaurantul Bliss organizeaza evenimente avand o capacitate de 250 de locuri.

Pensiunea are costuri acceptabile, o camera dubla are pretul de 90 lei, o camera single 80 lei, o camera tripla 120 lei, o camera pentru 4 persoane 150 lei.

Pensiunea Villa Santa Maria

In partea de Vest a orasului pensiunea Villa Santa Maria isi asteapta oaspetii in 16 camere cu o capacitate de cazare de pana la 42 de locuri. Pensiunea dispune de propria parcare si de o minunata terasa de vara. Camerele cu balcon ofera o priveliste minunata catre Muntii Fagaras. Pensiunea are un stil aparte, combinand culturi internationale in arhitectura internationala.

Villa Santa Maria este situata pe str. Livezii nr. 43 si isi primeste oaspetii indiferent de ora de sosire.

Acestea sunt doua pensiuni ale caror costuri nu sunt foarte ridicate, reusind totusi sa ofere servicii de calitate oaspetilor sai. In aceste pensiuni vetri avea parte de o atmosfera familiala. Puteti sa faceti rezervari on-line sau prin apel telefonic.

Sibiul este un oras foarte frumos si ofera o multime de obiective turistice minunate plus o multime de evenimente culturale sunt organizate aici saptamanal.

Prezentare Pensiunea Belascu