Cazare gratuita la Scorpions si Smokie prin Facebook sau Twitter

CazareClujIeftina.ro  a facut mai usoara participarea la concursul al carui premiu consta in cazare Cluj gratuita la concertele Scorpions si Smokie din 8 si 9 octombrie, in apartament de o camera complet utilat cu o capacitate de 2 persoane.

Se poate participa acum la concurs si cu un simplu Like pe Facebook sau re-tweet pe Twitter. De asemenea se poate participa la concurs si prin intermediul unui articol despre organizator  sau un review pe site-uri de specialitate. Detalii complete ale regulamentului  se gasesc  la: http://www.cazareclujieftina.ro/evenimente-cluj/Cazare-gratuita-la-Scorpions-si-Smokie-pe-8-si-9-octombrie-la-Cluj-Napoca/102

Conditiile de cazare sunt la standarde hoteliere, apartamentele sunt complet utilate, se asigura parcare acoperita si acces gratuit la Internet prin WiFi.  Apartamentele sunt situate in mai multe zone ale orasului.

CazareClujIeftina.ro este un site prin intermediul caruia va puteti rezerva cazare ieftina Cluj la preturi decente, in conditii de hotel.

Pentru informatii suplimentare http://www.cazareclujieftina.ro