Cauti un job? Vine Targul la tine, tu stai in fotoliu!

Fie ca ai cursuri multe fie ca jobul nu iti permite, este clar ca nu poti sa ajungi intotdeauna la targurile de joburi care se organizeaza in orasul tau. Ce-ar fi daca ai putea sa vizitezi standurile si oferta de joburi a celor mai mari angajatori din Romania chiar de la tine acasa indiferent de ora sau loc… tot ce ai nevoie este un calculator si o conexiune la internet.

 

24 de ore din 24, 10 zile vei avea acces la peste 30 de angajatori de top din Romania chiar de la tine de acasa.

Din 7 martie Targul Virtual 3D de Cariera organizat de www.jobsinro.ro isi deschide portile si timp de 10 zile vei avea ocazia sa studiezi oferta de joburi a companiilor participante, sa intri de vorba cu ei sau cu ceilalti vizitatori prin chat.

 

Intra pe www.jobsinro.ro si posteaza-ti CV-ul. Angajatorii confirmati au deja acces la Cvurile postate!

 

Companiile care au confirmat participarea sunt, in ordine alfabetica:

 

Adecco Romania, Asigurare-Reasigurare Astra, Auchan, Autoliv Romania, Axway Romania, Banca Transilvania, Capgemini Services Romania , Coca-Cola, Career Solutions International , Celestica Romania, Coface Romania, Compass Training, Consulteam Romania, Continental Automotive Romania, Continental Automotive Systems, Genpact, Grafton, Grupul Realitatea, Institutul Eurocor, Ipsos Interactive Services, Ixia, Libra Bank, Microsoft Romania, Omniasig Vienna Insurance Group , Piraeus Bank, Rbs Bank (Romania), Romania Libera, RCS-RDS, TenarisSilcotub, Tiffin Mba University, Trend Consult, Unicredit Tiriac Bank , Vodafone Romania, Von Consulting, Wipro Technologies Romania, www.studentie.ro.

 

Sponsor: British American Shared Services Europe

 

Candidatii au posibilitatea de a-si depune CV-urile pe www.jobsinro.ro. Pana acum, peste 5000 de candidati au facut-o deja.

Structura pe nivel de experienta in munca este dominata de cei cu 3-5 ani de experienta si peste. Inscrierile vor continua pe toata durata targului.

 

E-standurile – cu pana la 5 sectiuni pentru fiecare expozant -  au continut multimedia si orienteaza candidatii nu doar in directia joburilor disponibile ci si in directia profilului, produselor si serviciilor sau elementelor de diferentiere proprii fiecarui expozant.

 

Pentru prima data intr-un targ de cariera din Romania vizitatorii pot descoperi nu doar oferta de cariera ci si ofertantul insusi, fara a fi nevoiti sa navigheze de la un site la altul.

 

Despre Jobsinro.ro

www.jobsinro.ro s-a lansat in 2010 ca un site de cariera, membru al IAEWS (International Association of Employment Websites) inca de la lansare. Avem un numar de 120 000+ vizitatori unici lunar (sursa: trafic.ro). Postam gratuit toate ofertele de joburi indiferent de numarul lor.

Partener: HR-Club, CCIR, EUROCOR

Asociatii Partenere: ASUB, Advice Students, AIESEC, VIP

Parteneri media: The Money Channel, Realitatea.net, Money.ro, 9AM, Wall-Street, Kudika, cariereonline.ro, Avocatnet, Metropotam, Sapte Seri, BusinessLive.ro, bestresource.ro, Romania Libera, Together in Business, welcome2cluj.com, Studentie.ro

Persoana de contact:

Marius Girlea – General Manager Jobsinro.ro

0723538130, marius.girlea@jobsinro.ro

www.jobsinro.ro