Cauti un apartament de inchiriat in Bucuresti?

 
Aici veti gasit atat cele mai importante ansambluri rezidentiale in constructie sau finalizate din Bucuresti cat si oferte imobiliare de vanzare sau inchiriere ale persoanelor fizice.
Apartamentele noi din ansamblurile rezidentiale ofera unele facilitati pe care nu le puteti avea in oricare din blocurile vechi, fie ele si din centrul Bucurestiului sau zone apropriate de centru.
Spre exemplu: locul de parcare – nu exageram daca spunem ca poate fi considerat chiar o facilitate de lux cand ar trebui sa fie ceva absolut normal. Totusi, in Bucuresti, gasirea unui loc de parcare se transforma de foarte multe ori intr-o adevarata lupta.
Ansamblurile rezidentiale ofera acest loc de parcare asigurat, fara griji si de cele mai multe ori fara costuri suplimentare.
Finisajele si dotarile: desi gresia, faianta, parchetul, aerul conditionat sau centrala termica sunt dotari normale, de cele mai multe ori nu le regasiti in apartamentele din blocurile vechi sau daca sunt, sunt vechi, deteriorate. Ansamblurile rezidentiale (fiind noi), ofera aceste dotari, uneori la un nivel peste medie. Preturile de inchiriere ale apartamentelor sunt pana la 70% mai mici decat tarifele practicate de hotelurile si pensiunile din capitala.
Inchirieriap.ro este portalul in care vei gasi cele mai multe anunturi imobiliare din Bucuresti, venite atat de la agentiile imobiliare, dezvoltatori, dar si de la particulari care prefera sa isi vanda singuri locuinta. Ai acces la un numar impresionant de apartamente de vanzare, actualizate in timp real. Gasesti atat apartamente de vanzare in Bucuresti, cat si inchirieri Bucuresti apartamente.