Cauti sisteme de interfonie cu camera video? Apeleaza la serviciile Helinick

Munca in securitate implica deseori izolarea agentilor care protejeaza bunurile. Fara cai de comunicare eficiente care sa le integreze munca, ei se aseamana unor pioni, gata sa fie doborati de posibilii infractori. Producatorii de sisteme de interfonie inteleg ca utilizatorii lor isi petrec activitatea in diferite locatii si ca performanta lor, ca echipa, depinde de rapiditatea cu care raspund la apelurile de urgenta.

Aceasta este cea mai simpla metoda de comunicare intre diferitele persoane aflate in spatii diferite si la niveluri diferite de securitate. Conectate in retea TCP/IP, sistemele de interfonie permit corelarea apelurilor cu evenimente de control acces si de supraveghere video.

Iata de ce sa le folosesti:

1.Sunt inteligente

Cand vorbim despre un telefon smart, ne referim de obicei la capabilitatea acestuia de a depasi asteptarile: gazduieste browsere web, camere multiple, jocuri si aplicatii. In acelasi fel atunci cand ne referim la sisteme de interfonie inteligente, acestea integreaza si au functionalitatile ce cresc experienta si eficienta utilizatorului. Un intercom traditional este un dispozitiv ce nu poate fi modificat, care faciliteaza o comunicare de baza, intre doua puncte. Interfonul inteligent pe de alta parte, face cu mult mai mult decat comunicare de baza: e un dispozitiv de sprijin, extrem de valoros.

2. Salveaza timp si bani

Sistemele de intefonie wireless sau bazate pe IP sunt accesibile si usor de instalat. Acestea pot include semnale video de la vorbitori, pot programa vizitatorii la accesarea intrarilor sau folosesc inregistrari video pentru a-i ajuta pe agenti nu doar sa vada dar si sa ii documenteze pe cei care tranziteaza spatiul vizat.

3. Sunt flexibile

In sensul ca pot fi integrate cu alte dispozitive de securitate precum sistemele de supraveghere video sau sistemele de control acces. Accesarea serviciului video face posibila punerea in legatura a apelurilor cu supravegherea video, mai exact vizualizarea persoanei care se afla in exterior, sporind astfel securitatea proprietatii.

2. Pot fi instalate oriunde

Fie ca e vorba despre o scoala sau o cladire de birouri, sistemele de intercomunicatie sunt ideale pentru cladiri mari (sedii de firma, institutii publice, depozite) dar si pentru locuintele private. In toate aceste locatii ele combina securitatea de tip video la intrarea vizitatorilor cu functionalitatile pentru comunicarea interna sau transmiterea notificarilor urgente.

4. Adauga un nivel suplimentar de securitate

nu numai pentru cladiri si ocupantii acestora dar si pentru personalul firmei de securitate.Sunt ideale pentru companiile in crestere, care au birouri cu intrari si in locatii multiple si care pot fi usor interconectate.

Specialistii Helinick iti stau la dispozitie pentru solutii customizate care sa te sprijine. Nu doar furnizam si instalam sistemele de interfonie ci oferim intretinerea acestora si consultanta pentru functionarea lor optima.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, acceseaza http://www.helinick.ro/.

Date de contact
Tel:+(4021) 404 44 44
Tel:+(4021) 404 44 00
Tel:+(4021) 404 44 30
Tel:+(4021) 404 44 20
E-mail: office@helinick.ro