In cautarea unui restaurant cu muzica live in Bucuresti

Bucurestiul este un oras cu un potential gastronimic mare, cu un amestec complex de gusturi si tendinte. In toata splendoarea lui, dincolo de tot felul de restaurante care mai de care mai exotice, am cautat pentru o iesire de seara cu familia un restaurant in care se produce muzica live. Un loc in care atmosfera sa fie definita de un band care canta slagare ce impun buna-dispozitie.

Trattoria Buongiorno – solutia pentru un restaurant cu muzica live

Cautand printre prieteni, am primit recomandarea de-a merge la Trattoria Buongiorno. Poate ca numele nu va pare prea generos in ceea ce priveste un restaurant din Bucuresti cu muzica live. Poate ca ati crede este doar un local unde se mananca pizza si atat. La fel de surprins am fost si eu atunci cand, cautand pe internet am descoperit la Trattoria Buongiorno.ro imaginea un restaurant luxos si plin de lumina. Un local dincolo de toate asteptarile si pretentiile mele. Mi-am zis ca merita sa incerc o iesire de-o seara aici, preturile fiind prietenoase si pozitionarea in oras, de asemenea.

Retinerile pe care le-am avut relativ la restaurant erau alimentate de faptul ca tinuta pe care voiam s-o port nu credeam ca e adecvata protocolului impus de restaurantul cu pricina, Trattoria Buongiorno. Am avut si in aceasta directie o mare supriza atunci cand am observat ca ceilalti oaspeti ai localului erau imbracati la fel de relaxat si de comod ca si mine, probabil pregatiti sa asezoneze un meniu delicios cu un dans relaxant dupa masa.
Practic, toate conditiile pe care le-am definit atunci cand am plecat la drum spre Trattoria Buongiorno au fost indeplinite. Atmosfera, amplasamentul si meniul au generat o stare de bine potrivita pentru o iesire de seara relaxata in inima Bucurestiului la un restaurant cu muzica live.