Cauta in farmaciile Help Net suplimentul “Trimestrul 3 de sarcina”

Felicitari, sunteti insarcinata! Iata  o veste care anunta una dintre cele mai mari fericiri pe care o femeie le poate experimenta: maternitatea. Uneori, momentul este planificat, alteori nu, insa cu siguranta aducerea pe lume a unui bebelus reprezinta o perioada cu multe bucurii, schimbari si necunoscute, mai ales, atunci cand te afli la prima ta sarcina.

 Help Net isi doreste sa fie alaturi de tine cu sfaturi, explicatii si recomandari utile pe care te invitam sa le descoperi intr-un mic ghid de informare pas cu pas dedicat sarcinii.

In perioada iulie-august, afla care sunt principalele transformari ale Trimestrului Trei: ce se intampla cu tine (schimbari fizice si hormonale), ce se intampla in interiorul tau (cum evolueaza bebe) si ce te poate ingrijora in aceasta ultima perioada cand esti la un pas de Marele Moment.  

Si pentru ca aventura de abia acum incepe, te invitam sa descoperi in luna septembrie, informatii utile despre travaliu si nastere: cum sa te pregatesti si cum sa faci alegerile potrivite pentru sanatatea ta si a bebelusului tau.

Suplimentul dedicat sarcinii este disponibil gratuit in farmaciile Help Net din toata tara si inclus in catalogul de copii “Sanatos din prima zi”,  o publicatie parte dintr-un longeviv program de consiliere si de informare medicala, initiat in aprilie 2004 – Help Net Confident.

 Catalogul contine in paginile sale informatii utile pentru intreaga familie: articole de specialitate despre alimentatie, ingrijire si sanatate, dar si recomandari de produse pentru toate etapele din viata bebelusului: alimente, puericultura mare si mica, jucarii educative, cosmetice si dermatocosmetice pentru ingrijirea zilnica sau protectie solara etc.

Noutati despre proiectele, concursurile, evenimentele si ofertele noastre speciale pentru mamici si copii poti gasi pe www.helpnet.ro si paginile noastre de Facebook – Farmaciile Help Net si Clubul Mamelor.