Caut tastatura Toshiba L300

Am un laptop Toshiba  in stare perfecta de functionare, insa tastatura nu mai functioneaza chiar cum imi doresc eu, de aceea am decis sa o schimb. Asadar, am nevoie de o tastatura Toshiba L300 .

Laptopul functioneaza perfect, nu si tastatura

Am un laptop Toshiba care se afla in stare perfecta de functionare, insa tastatura nu mai merge cum trebuie, plus ca lipsesc si doua taste, ceea ce ma scoate pur si simplu din sarite.

Laptopul il am de aproape sase ani si nu s-a stricat niciodata. Insa despre tastatura Toshiba L300 nu pot spune acelasi lucru, insa mai mult din cauza mea s-a stricat, nu pentru ca nu ar fi de buna calitate. Din contra, cred ca aceasta tastatura este perfecta, insa eu am varsat cafea de prea multe ori pe ea. Mai mult, si pisica obisnuieste sa se joace din cand in cand cu tastele de la tastatura Toshiba L 300

Tastatura Toshiba L300
Asa arata o tastatura Toshiba L300

 

De aceea, tastatura a avut de suferit, iar acum caut tastatura Toshiba L 300.

Vreau sa achizitionez tastatura de pe internet

Nu stiu prea bine de unde sa o cumpar. As dori sa o achizitionez de la un magazin online, insa nu stiu daca va ajunge sigur comada.

In plus, ma gandesc ca nu pot returna produsul si chiar nu vreau sa raman cu o tastatura in plus, daca nu se potriveste la aparatul meu. Insa este o varianta comoda pentru mine, sa o cumpar din mediul online.

As merge sa iau una dintre tastaturile Toshiba L 300 de la magazinele din oras, insa nu am timp si nici nu cred ca gasesc asa ceva in Targu Jiu. De aceea as prefera foarte mult sa o achizitionez online. Nu stiu daca astfel de produse pentru notebook pot fi cumparate si la mana a doua, dar prefer  o tastatura noua,  caci pretul pentru o tastatura nu este unul foarte piperat.  Stiu ca va costa in jur de 100 de lei, ceea ce nu mi se pare un pret foarte mare. Acum sper sa nu ma fi inselat in ceea e priveste pretul, nici nu am stat sa caut foarte atent o noua tastatura.

De maine ma voi apuca serios de cautari pe internet, astfel sa pot sa fiu sigura ca in cateva zile voi putea sa fac comanda si sa imi soseasca tastatura acasa. Chiar am mare, mare nevoie de aceasta.