Catalogul Luxury Collection 2011 Perfect Tour LUXUL de a fi unic

Pentru pasionatii de calatorii si destinatii exclusiviste, Perfect Tour a pregatit catalogul Luxury Collection 2011. Catalogul este unicul de acest fel editat de o agentie de  turism din Romania si promoveaza serviciile de VIP Travel. De asemenea, o data cu catalogul a fost lansat si website-ul destinat vacantelor de lux www.luxury-travelcollection.com.

Pe langa hotelurile cele mai exclusiviste de 5* si 6*, clientii pot regasi in catalog diverse idei de vacanta: tur cu avionul privat deasupra Marelui Canion, explorarea Marii Caraibelor cu submarinul, inot cu rechinii in Africa de Sud, vacanta de star pe urmele vedetelor de la Hollywood, croaziere pe cele mai spectaculoase vase din lume. De asemenea, Perfect Tour ofera servicii speciale, cum ar fi transferuri de lux oriunde in lume, inchirierea avioanelor private,elicopterelor sau yacht-urilor, rezervarea locurilor VIP la concerte si evenimente sportive, consultant personal pentru shopping.

Cataloagele vor ajunge doar la o lista atent selectata de clienti, fiind nominale.

Pentru categoria de lux, Perfect Tour este singura agentie din Romania care a creat un departament dedicat exclusiv serviciilor VIP, prin intermediul caruia sunt oferite servicii cu adevarat ‘high class’.

Unicitatea serviciilor VIP de la Perfect Tour consta in faptul ca vacantele pot fi achizitionate direct de la birou. Un consultant Perfect Tour se deplaseaza la client, oriunde acesta doreste. Pe langa confortul unei atmosfere familiare si timpul pe care il castiga, clientul beneficiaza in plus de maxima confidentialitate si primeste toate informatiile indispensabile pentru alegerea unei vacante perfecte. Consultanta personalizata este foarte apreciata, mai ales in cazul unor cereri atipice, a unor trasee ce implica multe servicii incluse si a unei personalizari unice – specifica clientilor de lux.

Catalogul cuprinde destinatii si servicii turistice cu adevarat speciale, care se pot inscrie foarte usor in categoria “vacanta de vis”. Europa, America de Nord, America Centrala, America de Sud,  Asia si Oceanul Indian, Caraibe si Pacific, Africa sunt capitolele acestui catalog fantastic, care vor ridica o singura problema cu adevarat importanta: alegerea destinatiei!

“Corina Pacuraru, Presedinte Perfect Tour: “Ne-am dorit sa oferim clientilor cu potential din Romania un produs inovativ, care sa le satisfaca toate dorintele si cautarile legate de o vacanta unica, de lux. Catalogul nostru de lux intruneste toate aceste calitati si suntem siguri ca surprizele oferite in paginile acestuia vor fi o adevarata incantare

 Ne dorim ca orice experienta de calatorie alaturi de Perfect Tour sa fie unica, sa ramana pentru totdeauna in amintirea clientului nostru”.

 

Contact:

luxury@perfect-tour.ro sau sunati la 031 401 500 21;

http://www.luxury-travelcollection.com/