Catalina Toma se intoarce cu un album nou “INVINCIBLE” si cu un videoclip de exceptie la single-ul WAR – din noul album!

Incepem saptamana cu o veste extraordinara – Catalina Toma se intoarce cu un album nou “INVINCIBLE” si cu un videoclip de exceptie la single-ul WAR – din noul album!

Noul videoclip al Catalinei Toma pentru melodia WAR din cadrul albumului “INVINCIBLE” a fost filmat saptamana trecuta in cadrul studiourilor MediaPro din Bucuresti.
Dupa o absenta de cativa ani din show-bizul romanesc Catalina Toma revine in forta cu un material extraordinar, lucrat pana la cel mai mic detaliu pentru a rasplati asteptarea fanilor sai din 2001 pana in prezent!
Videoclipul piesei WAR te duce intr-o alta lume, mult mai stilata, mai aproape de ideal, o lume in care Catalina Toma ese “invincibila”!

Cei care au participat la realizarea videoclipului WAR sunt: Florin Botea (regizor) impreuna cu echipa sa, Kristina Dragomir – designer, Betty  Facaianu – make-up artist, oameni cu adevarat dedicati meseriei lor!
Videoclipul Catalinei Toma va fi lansat in cadrul emisiunii Happy Hour, urmand ca apoi vedeta sa participe la mai multe emisiuni de profil in vederea promovarii acestui nou album “INVINCIBLE”.
Melodia WAR i se potriveste de minune Catalinei Toma, evidentiind un timbru vocal clar, curat, dar puternic in acelasi timp! Artista demonstreaza si de aceasta data ca are un talent extraordinar pentru muzica, o voce de invidiat si o prezenta scenica uimitoare!
Catalina Toma este cu adevarat o legenda a muzicii romanesti care a incercat sa imprime calitate, talent si prezenta scenica impecabila in piesele sale, in anul 1999 fiind declarata cea mai buna voce feminina la Premiile Industriei Muzicale Romanesti.
Cu ani in urma a demonstrat ca se poate impune pe piata muzicala din Romania alaturi de B.U.G Mafia in “Poveste fara sfarsit”, alaturi de Don Baxter in “Imi fac de cap” sau in piesa cu videoclip “Why my Lord” precum si alte multe piese minunate ale acelui moment!

Actualmente stim ca vedeta Catalina Toma revine in forta in industria muzicii si ne promite o serie de concerte nemaipomenite in toata Romania.
Dupa 10 ani departe de fanii sai Catalina Toma isi doreste sa le fie aproape uimindu-i cu o voce rasunatoare plina de talent muzical, cu alte cuvinte Catalina Toma abia asteapta sa fie din nou pe scena acolo unde ii este locul!
Multumim Catalina Toma ca ai reusit sa te autodepasesti si sa ne aduci in prim-plan un album stilat si un videoclip de inalta clasa!

Lavinia CATRINAR
Manager Catalina Toma
tel: 0728.270.876