Cat se castiga din videochat daca nu ai experienta?

Debutul plin de entuziasm la un job poate fi repede umbrit de un salariu mic, care de-abia te ajuta sa iti platesti chiria, utilitatile si strictul necesar. Venitul mic este, in general, primul motiv pe care tinerii il invoca drept motiv pentru care renunta sa se mai implice la locul de munca si il parasesc pentru un altul mai avantajos din punct de vedere financiar. Videochatul este un domeniu in care castigul depaseste asteptarile chiar din prima luna de activitate, in care modelul este in plin proces de invatare. Asa ca daca iti doresti sa castigi foarte bine inca de la debutul tau in aceasta profesie, contacteaza Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume!

Cat se castiga din videochat? Aceasta este intrebarea pe care numeroase tinere, tentate de premisele unei vieti fara griji financiare, si-o pun adeseori. Anunturile de angajare sunt pline de promisiunea unor venituri foarte mari, insa cat de reale sunt acestea? Ei, bine, intr-un studio de videochat de top, cum este Studio 20, poti consulta registrele contabile ale modelelor care lucreaza deja aici pentru a te convinge de veridicitatea lor. Poti face acest lucru la interviu sau ulterior, dupa angajare. Toate sumele sunt 100% legale si sunt transferate modelelor o data la doua saptamani, direct in conturile deschise pe numele lor, la orice banca din Romania doresc. Studio 20 nu lucreaza cu bani in mana, carduri dubioase, firme offshore, salariu minim pe contract si restul la negru sau alte practici ilegale, la fel ca multe alte studiouri de videochat din tara noastra. Acestea sunt metode prin care respectivele firme incearca sa pacaleasca statul roman, asa ca sunt mari sanse sa dezvolte strategii de a te pacali la bani inclusiv pe tine.

Venituri de pana la 25.000 de dolari pe luna

Am primit nenumarate socilitari, pe emailul angajari@studio20.ro, la numarul de telefon 0748.777.757 sau chiar la interviu, de a raspunde la intrebarea „Cat se castiga din videochat daca nu ai experienta?” La inceput, poti ajunge la venituri de pana la 1.000 de dolari pe luna, avand in vedere ca esti in training si parcurgi apoi o perioada de adaptare in aceasta industrie. Insa, ulterior, dupa ce castigi experienta si stii exact ce anume ai de facut in fata camerei video, poti ajunge la sume cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari. Partea frumoasa este ca nu exista limita superioara la cat se castiga din videochat. La Studio 20, sunt modele de succes, ca Devious Angell, Sassha Red sau Raquelle Diva, care ajung chiar si la 25.000 de dolari pe luna. Cum este acest lucru posibil? Ei, bine, in societatea actuala extrem de tehnologizata, oamenii socializeaza din ce in ce mai putin offline si din ce in ce mai mult online. Multi dintre ei nu mai reusesc sa stabileasca in viata reala relatii durabile, asa ca se refugiaza in mediul virtual, unde pot plati modele atragatoare si cu o personalitate placuta pentru a le tine companie si a-i ajuta sa se relaxeze.

Videochat in studio, mai profitabil decat videochat de acasa

Cat se castiga din videochat depinde foarte mult si de promovarea realizata de studioul la care lucrezi. Cu cat este facuta mai eficient, cu atat vei atrage mai multi fani din Marea Britanie, Canada, Franta, Italia, Germania, Norvegia, Elvetia sau Statele Unite ale Americii. Acestea sunt tarile in care sunt exportate prestatiile artistice ale modelelor, asa ca nu este nevoie sa-ti faci vreodata griji ca familia sau cunoscutii vor afla cu ce te ocupi. Studio 20 garanteaza confidentialitatea datelor si lucreaza cu siteuri care nu permit utilizatorilor romani sa acceseze profilele modelelor din aceasta tara. Echipa de profesionisti de aici te va ajuta sa castigi multi bani din videochat, chiar daca vei primi 50% comision. Datorita trainingului, promovarii si ajutorului tehnic permanent, tot vei castiga mai bine la final de luna decat daca ai face videochat de acasa sau ai lucra la un studio amator, care se lauda ca iti va oferi 70% din comision.

Daca esti serioasa, optimista, implicata, nonconformista si esti dispusa sa depui efort constant, contacteaza Studio 20! Cu ajutorul nostru, vei reusi sa ajungi un model de top, care va castiga suficienti bani astfel incat sa-si permita orice doreste, inclusiv o casa si o masina. Iti oferim contract de artist-interpret, asigurare medicala privata, traineri cu experienta, aparatura performanta, suport tehnic nonstop, decoruri moderne, conditii de lucru excelente, lumini profesionale, internet de mare viteza, profesoara de limba engleza si de cultura generala, make-up artist, hairstylist, fotografi si editori video, maseur si multe altele. Studio 20 este un studio certificat Jasmin Gold si iti ofera posibilitatea de a face atat videochat adult, cat si nonadult.