Cat se castiga din videochat ca model incepator

Este greu pentru pentru o tanara din ziua de astazi sa castige bine inca de la debutul ei in orice job. Cele mai multe companii cer experienta in domeniu sau ofera salarii foarte mici. Insa acestia sunt cei mai frumosi ani din viata, care nu trebuie irositi pe un loc de munca prost platit, unde muncesti enorm de mult si unde nu iti sunt recunoscute niciodata contributiile. La fel cum nu poti sa te distrezi non-stop fara sa te gandesti la viitorul tau sis a te trezesti la 30 de ani ca incepi de la zero, in concurenta cu generatia de 20 de ani. Este normal sa-ti doresti mai mult de la viata, atat in ceea ce priveste experientele de care ai parte, cat si banii pe care-I strangi pentru viitor. De aceea, mai mult ca sigur ca te-ai intrebat, la un moment dat, cat se castiga din videochat si daca tu esti in stare sa devii model.

Locurile de munca din videochat sunt din ce in ce mai multe, datorita cererii tot mai mare de pe piata international, unde oamenii socializeaza din ce in ce mai putin offline si din ce in ce mai mult online. Studiourile profesionale investesc multi bani pregatirea tinerelor ca modele de videochat, exportand prestatiilor lor artistice in tari ca Marea Britanie, Canada, Franta, Italia, Germania, Norvegia, Elvetia sau Statele Unite ale Americii. De aceea, cat se castiga din videochat depinde, printre altele, si de numarul si calitatea fanilor fiecarui model. Cu cat sunt mai multi si mai generosi, cu atat modelul are venituri mai mari si castiga recunoastere internationala la festivalurile din acest domeniu, care se organizeaza in fiecare an.

Deoarece stim ca este o decizie foarte importanta pentru tine, Studio 20 si-a propus sa-ti explice cat se castiga din videochat si ce presupune mai exact aceasta activitate. In general, veniturile din aceasta industrie variaza foarte mult. Minimul este de 500 de dolari, iar maximul poate ajunge si la 50.000 de dolari pe luna. Totul depinde de seriozitatea, implicarea, optimismul, deschiderea la nou si efortul constant al modelului de videochat, dar si de timpul petrecut online, promovarea acestuia, fidelizarea clientilor, reputatia si ajutorul studioului de videochat unde ea lucreaza. Cel mai important lucru pe care il poate face un model incepator este sa se angajeze la un studio premium in loc sa incerca videochat de acasa sau de la un studio amator, fiie el si “al unui prieten”. Chiar daca va primit doar 50% comision, tot se va alege cu mai multi bani in buzunar la sfarsit de luna, datorita trainingului, ajutorului si promovarii permanente de care va beneficia.

Atunci cand suntem intrebati „cat se castiga din videochat?”, de catre modelele nerabdatoare sa se imbogateasca din aceasta activitate, ne este greu sa oferim o cifra fixa si sa garantam pentru ea. Insa, putem garanta traineri cu experienta, aparatura performanta, suport tehnic nonstop, decoruri diverse, conditii de lucru luxoase, lumini profesionale, internet de mare viteza, make-up artist, hairstylist, profesoara de limba engleza si cultura generala, fotografi si editori video, maseur si multe altele. Orice model interesat nu numai de cat se castiga din videochat, ci si de restul detaliilor, poate afla ca Studio 20 ofera contract de artist-interpret, asigurari sociale, asigurare medicala privata si program flexibil, in ture de dimineata, dupa-amiaza si seara, in functie de nevoile si dorintele fiecarui model. Cat se castiga din videochat depinde si de timpul petrecut in privat, deoarece atunci esti platita. Cu cat stai mai mult timp, cu atat mai multi bani vei face.

De obicei, la debutul in videochat, se castiga in jur de 1.000 de dolari pe luna si, dupa training, se poate ajunge la 3.000-5.000 de dolari pe luna. La studioul nostru de videochat exista modele cu experienta, care ajung chiar si la 25.000 de dolari pe luna, reusind astfel, in numai cativa ani de activitate, sa-si aranjeze viitorul. Si, daca iti vine greu sa crezi asta, vino la noi in vizita sa te convingi, vorbim de venituri declarate si impozitate care pot fi oricand demonstrate cu cifre contabile.

Cat se castiga din videochat depinde mai mult de personalitatea modelului, decat de felul in care arata. Aceasta nu trebuie sa detina marimile ideale, de 90-60-90, ci sa aiba un aspect placut si ingrijit si sa fie cat mai sociabila. De asemenea, varsta nu este esentiala. Poti face videochat incepand cu 18 ani si poti activa in bransa chiar pana la 40 de ani, daca ai un look tanar. Daca esti optimista si nonconformista, ai mai multe sanse sa atragi barbati decat daca arati ca o papusa Barbie morocanoasa, care nu stie sa socializeze. Dar, cel mai importante sunt ambitia, rabdarea si dorinta de a invata, de a evolua, de a reusi in viata!

Pentru mai multe detalii despre cat se castiga din videochat, poti contacta un reprezentant Studio 20 si acesta iti va raspunde la orice intrebare.