Cat design, cat seo, cat continut pentru un site?

De multe ori mi-am pus aceasta intrebare: Cat design, cat seo, cat continut pentru un site?
Cum trateaza aceasta problema cineva care lucreaza la un proiect de amploare?! Poate ca de multe ori, raspunsul s-ar putea afla undeva la mijloc. Cert este faptul ca pentru fiecare din aceste “operatiuni” daca le putem spune asa, avem nevoie intotdeauna de cei mai buni in domeniu. Bineinteles, asta daca ne dorim succesul. Daca dorim putin, intotdeauna se va rezolva. Fiecare sarcina trebuie insa data celui care se pricepe cel mai bine.
In intrebare am inceput cu designul asa ca voi spune ca mai intai avem nevoie de un designer bun sau de o intreaga echipa de web design daca este vorba de ceva cu adevarat mare. De cele mai multe ori, portofoliile si recomandarile sunt cele ce ne ajuta sa-I descoperim pe cei mai buni.
Pentru seo, avem nevoie din nou de un om cu caracter… de seo-ist, bineinteles. In rest, poate nici sa nu aiba viata sociala (cum se intampla in multe cazuri). Atat timp cat treaba lui duce site-ul in prima pagina, e super. Glumesc, bineinteles. Avem nevoie de un om sau o firma cu care sa ne intelegem si care sa inteleaga cerintele exacte pe care le avem, referitor la optimizarea site-ului la care lucram.
Nu in ultimul rand, vom avea nevoie mai mereu de o persoana care poarta denumirea de content writer. Acesta este omul care se ocupa exclusiv de continut. Noi gasim subiectele iar el scrie articole, astfel incat treaba lui sa conduca spre “Link bait”, “Viral” sau “Buzz!!!” in online.
Cat design, cat seo, cat continut? Pentru un site de succes de toate cate un pic… mai mult.