Cat de multa pizza esti in stare sa mananci?

Poti afla raspunsul la aceasta intrebare doar in restaurantele Pizza Hut, unde din luna februarie te asteapta o oferta fara limite.
Pizza Hut introduce pentru a doua oara meniul “Mananci cate pizze vrei“, clientii platesc o data 19.90 lei si pot comanda pe rand oricate pizze aflate in oferta doresc … Nelimitat! 
Pentru doar 5 lei acestia pot avea si bauturi din gama Pepsi, la discretie. Mai exact isi pot reumple paharul ori de cate ori vor.
Pofticiosii sunt asteptati de luni pana vineri intre orele 15.00-18.00 in restaurantele Pizza Hut din centrele comerciale Sun Plaza, Bucuresti Mall Vitan, Baneasa Shopping City si Plaza Romania, iar intre orele 18.00-22.00 in locatiile stradale din Bucuresti si in restaurantele Pizza Hut din provincie. Oferta poate fi servita doar in interiorul restaurantelor, produsele neputand fi luate la pachet.
Meniul “Mananci cate pizze vrei “ cu 19,90 lei” a fost implementat,  in iulie 2009, in cadrul restaurantelor Pizza Hut din Cluj-Napoca si Iasi ca un test, iar oferta a fost “gustata” imediat de clientii restaurantului. In cele doua locatii vanzarile meniului au reprezentat jumatate din totalul tranzactiilor pe intervalul orar 18:00 – 21:00 si o crestere a cifrei de afaceri de pana la 30%.