Cat de importante sunt saltelele de pat pentru tine? Invata cum sa alegi cea mai potrivita saltea de dormit!

Sunt foarte multe elemente care contribuie la diminetiile in care te trezesti plin de energie si cu zambetul pe buze. Saltelele de pat sunt unul dintre acele elemente importante care contribuie din plin la starea ta de bine. O somn odihnitor pe o saltea de calitate iti poate schimba starea de spirit in bine, in comparatie cu o saltea utilizata care poate sa-ti genereze cateva probleme destul de neplacute.

Cum sa-ti alegi salteaua de pat potrivita nevoilor tale?

Este foarte important ca atunci cand te uiti online dupa saltele de pat sa ti cont de cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere inainte de o cumpara una. Pentru a te bucura de un somn odihnitor si sanatos, este bine sa studiezi putin piata pentru a sti care este modelul de saltea de pat care ti se potriveste cel mai bine, care sunt modelele din care poti alege, care sunt preturile si ce avantaje trebuie sa-ti ofere salteaua ideala. Cand incepi sa cauti este important sa studiezi online saltelele de pat comercializate de un producator specializat precum BellaNotte, deoarece vei putea beneficia de consultanta de specialitate care te va ajuta in functie de nevoile tale.
Este foarte important sa apelezi la un magazin online incredere. Un magazin online de saltele de dormit precum BellaNotte ofera un avantaj mare: BellaNotte este si producator direct, nu doar vanzator. Intra-adevar poti sa gasesti saltele de pat si intr-un hipermarket, insa diversitatea de modele si de materiale pe care le gasesti la BellaNotte, plus consultanta de specialitate recomanda sa cumperi de aici. In plus, aici beneficiezi de transport gratuit si de posibilitate de a returna produsul timp de 60 de zile!
saltea de dormit
Este indicat ca inainte sa-ti cumperi o saltea de pat sa vorbesti si cu doctorul tau, sa-ti spuna cam ce model ti s-ar potrivi. Doctorul tau este persoana care iti cunoaste problemele de sanatate si iti poate recomanda o solutie confortabila si sanatoasa pentru tine.
Este foarte important sa te informezi cat mai mult. Cu ajutorul consultantei de specialitate de la BellaNotte vei afla din ce sunt construite saltelele de pat si ce avantaje ofera fiecare model in parte. De asemenea, poti testa produsul timp de 60 de zile, lucru extrem de important. Efortul acesta merita, deoarece starea ta de bine este data de salteaua pe care dormi.

Ce reguli trebuie sa urmezi pentru a te bucura de proprietatile pe care ti le ofera saltelele de pat?

Pentru a te putea bucura de toate proprietatile pe care o saltea de pat ti le ofera, este important sa respecti intotdeauna regulile de mai jos:

  • Salteaua de dormit nu trebuie folosita mai mult de 7 ani. Aceasta este cea mai important regula pe care trebuie sa o ai in vedere. Dupa 7 ani, aceasta acumuleaza praf, acarieni de praf si diverse bacterii care pot dauna sanatatii tale. De asemenea, dupa 7 ani se deformeaza si nu se mai muleaza perfect pe corpul tau care este si el in schimbare. De aceea este indicat sa o schimbi dupa aceasta perioada.
  • Salteaua de dormit trebuie intoarsa si rotita frecvent. Nu trebuie sa o pastrezi in aceeasi pozitie tot timpul, deoarece o vei solicita in acealasi puncte. Incearca sa o rotesti de la cap spre picioare si sa o intorci dintr-o parte pe cealalata cam la 6 luni. In felul acesta, deformarile vor fi uniforme si te vei putea bucur mai mult de proprietaile pe care ti le ofera.
  • Salteaua de dormit trebuie aspirata. Cam de fiecare data cand dai cu aspiratorul prin casa, este bine sa aspiri si salteaua de pat. In acest fel vei putea elimina praful acumulat si acarienii existenti, eliminand intr-o mare masura acel risc de a dezvolta alergii si probleme de sanatate.
  • Salteaua de dormit trebuie aerisita. Cam din aceleasi motive ca si cele de mai sus referitoare la praf si acarieri, este important, cat mai des, sa aerisesti salteaua, pentru ca vei dormi mult mai bine.

Despre magazinul online de saltele de pat BellaNotte

Dupa cum spuneam si mai sus, BellaNotte este un producator de saltele de pat de peste 10 ani. In plus, pe site-ul www.bellanotte.ro gasesti tot timpul oferte la anumite modele de saltele de dormit. Aici beneficiezi de transport gratuit pentru orice comanda si de posibilitatea de a testa produsul timp de 60 de zile. Pentru consiliere de specialtiate poti apela unul dintre numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677. Cumpara acum saltea de dormit online de la BellaNotte pentru calitate si confort ridicat!
saltelele de pat