Cat de curand GstarCAD 2012 versiunea comerciala

Gstarsoft, producator remarcabil de aplicatii informatice CAD 2D/3D, a dezvaluit detalii despre noua aplicatie de proiectare asistata de calculator GstarCAD 2012.
GstarCAD este un program de calculator CAD puternic, compatibil DWG, destinat unor multiple ramuri de proiectare: arhitectura alaturi de ingineria constuctiilor, cadastru precum si topografie, GIS, mecanica, fabricatie, electrica. Sistemul software CAD 2D/3D, de clasa mondiala, este sustinut de tehnologia software IntelliCAD.
Atat functiile GstarCAD, compatibile DWG, cat si aplicatia informatica de programare, sunt cladite pe o orientare reusita ca si costuri, cu o interfata lejer de folosit.
Folosind ca suport fundamental tehnologia software deja matura GRX, GstarCAD 2012 marcheaza un salt inainte concludent in ceea ce priveste stabilitatea operationala si performanta.
Cei care se folosesc de aplicatie vor aprecia importantele particularitati noi, cum sunt blocurile dinamice, ridicarea 3D, operatiile booleene cu polilinii ca si ascunderea/izolarea obiectelor. Acestea evidentiaza obiectivul sistemului GstarCAD 2012 constand in eficientizarea procedurilor de proiectare, aducand prin aceasta atat mai mult confort cat si o mai energica elasticitate in procesul de desenare 2D impreuna cu cel de modelare 3D.
Gasiti detalii in plus pe: http://www.gstarcad.ro/one.htm?doc_id=167&id_cat=12