Casuta cu Surprize lanseaza “atelierele” pentru copii.

Casuta cu Surprize, locul de joaca preferat al multor copii care au avut ocazia sa ii calce pragul, lanseaza Atelierele pentru copii, imbunatatind totodata un nou concept in educatia si dezvoltarea copilului.

 

Ce sunt de fapt atelierele pentru copii?

Sunt activitati educationale gandite si supravegheate de profesionisti care au scopul de a incuraja dezvoltarea pe un anumit plan a copiilor si de a le descoperi talentele. Structurate pe grupe de varsta, atelierele acopera toata gama de activitati adecvata celor mici.

 

Ce ateliere pune la dispozitie Casuta cu Surprize?

-  Armonie, sanatate si miscare

-  Clubul de educatie si dezvoltare prin lectura

-  Clubul de muzica

-  Atelierul de pictura si desen

-  Atelierul de dezvoltare a inteligentei emotionale

 

Asa cum si-a obisnuit deja oaspetii, Casuta cu Surprize nu lasa nimic la voia intamplarii, astfel ca atelierele sunt conduse de adevarati specialisti in domeniu, talente innascute cu experienta in educatia copiilor. Ii amintim pe Bogdan Paun – kinetoterapeut si instructor de karate-do, Diana Herman – soprana si coordonatorul unui grup de muzica, Sabina Strungariu – psiholog si psihoterapeut.

 

Pentru ca educatia si dezvoltarea sunt esentiale in viata oricarui copil, Casuta cu Surprize ofera parintilor posibilitatea sa isi lase copiii pe mana unor profesionisti care le vor canaliza energia catre lucruri constructive, distractia si amuzamentul fiind nelipsite din procesul de invatare. Copiii isi vor dezvolta aptitudinile si isi vor face prieteni noi de aceeasi varsta cu ei.

 

Odata cu lansarea Atelierelor, parintii beneficiaza de o reducere de 40% la pretul primei sedinte, urmand sa decida mai apoi asupra unui abonament lunar. Preturile sedintelor sunt mici in comparatie cu plusul major adus educatiei copiilor si incep de la 200 de lei / luna pentru 8 sedinte.

 

Casuta cu Surprize este localizata in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Pache Protopopescu si ofera urmatoarele servicii:

-  loc de joaca supravegheat pentru copii

-  petreceri, aniversari

-  ateliere pentu copii

 

Casuta cu Surprize

Adresa Bd-ul Pache Protopopescu nr. 7,

Tel: 0735 197 488

Email: office@casutacusurprize.ro

Website: http://www.casutacusurprize.ro