Casual Wear devine magazinul designerilor romani

Designerii romani isi vand cele mai noi colectii prin intermediul magazinului online Casual Wear.

De acum Casual Wear devine un spatiu destinat designerilor romani si caselor de moda din Romania care isi vor prezenta si vinde cele mai noi colectii prin intermediul magazinului nostru.

A.Ne Design, casa de moda prezenta doar in magazinul Casual Wear a declarat:

“Casual Wear mi-a oferit posibilitatea de a promova creatiile in magazin, ca si tanar creator de moda este o oportunitate imensa pentru a-ti face cunoscute creatiile tale. “ declara Andra Nemteanu, managing partner A.Ne Design.

Pentru doamnele si domnisoarele care vor sa iasa din anonimat Casual Wear le propune colectiile versatile si pline de culoare semnate Coca Zaboloteanu.

“Ca designer nimic nu te bucura mai mult decat faptul ca persoanele pentru care creezi sa fie fericite si multumite. Din acest motiv creez si privesc totul ca pe o pasiune si nu ca pe un business. “

A declarat designerul Coca Zaboloteanu

Daca preferi eleganta, inocenta si culorile vii cu imprimeuri romantice Casual Wear iti propune creatiile Lachatterie.

,,Lachatterie a fost creat pornind de la ideea ca moda ar trebui sa fie un mijloc amuzant de a-mi exprima imaginatia. Imi place sa creez mici povesti si sa ma joc cu noi forme si texturi “ declara Isabela, designerul din spatele brandului Lachatterie.

In fiecare saptamana vom publica pe blogul magazinului articole exclusive cu designerii prezenti in magazinul Casual Wear, vom expune pe larg povestea designerului din spatele casei de moda si vom incerca sa-i aducem cat mai aproape de clientii nostri.

Casual Wear isi propune sa devina un spatiu destinat designerilor romani, un loc in care acestia sa-si promoveze colectiile si sa comunice cu clientii lor.

„Casual Wear devine locul destinat exclusiv designerilor romani, incepand de astazi creatiile lor unice sunt prezente in magazinul nostru. Va puteti gandi de acum inainte la Casual Wear ca la o rampa de lansare pentru tinerii designeri care vor sa-si faca cunoscute creatiile.”.

A declarat Alexandra Pisaru, managing partner Casual Wear

Date despre companie:

S.C. Innova Business Consulting S.R.L, Sos Baicului, C37, sect 2, Bucuresti

Tel: +021 252 06 30

Email: office@casualwear.ro

Web: www.casualwear.ro

Managing Partner: Alexandra Pisaru

Tel: +0723 385 197