Casting Calls! Se cauta fete! Inscrie-te si tu!

Sfarsitul de an este plin de promotii, lansari, targuri si expozitii, baluri, petreceri si evenimente la care poti participa si tu !

Poti lucra ca promoter sau ca hostessa si poti castiga o suma frumoasa de bani, fara un efort prea mare.

Tot ce trebuie sa faci este sa fii foarte serioasa, punctuala, sa zambesti invitatiilor sau sa-i incurajezi sa testeze noile produse, sa le oferi mape cu informatii, pliante sau brosuri, sa fii o prezenta placuta, mereu amabila! Cu un speech invatat inainte de eveniment si cu cu un aspect fizic placut, foarte ingrijit, ai toate sansele sa ai succes in acest “minijob” de sezon !

Indrazneste si inscrie-te la casting !

Urmatoarele evenimente pentru care Agentia On Vogue recruteaza/cauta fete care sa lucreze ca hostessa si/sau promoter sunt:

*GALA CLASIC E FANTASTIC -Orchestra Filarmonicii „George Enescu” şi partenerii ei, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Patrimoniului National organizează sâmbătă , 13 noiembrie 2010, la Sala Mare a Ateneului, Gala de caritate ce are ca scop lansarea proiectului Clasic e Fantastic, cel mai amplu proiect care are drept scop mărirea accesibilității copiilor și tinerilor la muzica clasică. Acest eveniment are ca partener si agentia On Vogue, care va furniza 4 hostesse ce vor purta rochii Clara Rotescu.

Inscrie-te si tu!

*GALA WELLA – Pe data de 24 noiembrie, in cadrul Teatrului National Bucuresti, hairstylistii Wella celebreaza femeia intr-o Gala in care sunt prezentate tendintele pentru anul ce urmeaza. Nu trebuie sa fii model ca sa partcicipi, trebuie doar sa-ti doresti o schimbare de look.

Inscrie-te si tu!

*CAMPANIE SONY – In luna noiembrie, Smart Point organizeaza o campanie de promovare a unui nou aparat foto Sony sub urmatoarea forma: hostesse atragatoare vor face poze cu noul aparat!

Inscrie-te si tu !

Daca esti interesata de unul sau mai multe dintre joburile prezentate mai sus, trimite un mail pe adresa contact@onvogue.ro cu subiectul “Inscriere job sezon” !