Casting Calls ! Se cauta fete ! Inscrie-te si tu !

Sfarsitul de an este plin de promotii, lansari, targuri si expozitii, baluri, petreceri si evenimente la care poti participa si tu !

Poti lucra ca promoter sau ca hostessa si poti castiga o suma frumoasa de bani, fara un efort prea mare.

Tot ce trebuie sa faci este sa fii foarte serioasa, punctuala, sa zambesti invitatiilor sau sa-i incurajezi sa testeze noile produse, sa le oferi mape cu informatii, pliante sau brosuri, sa fii o prezenta placuta, mereu amabila! Cu un speech invatat inainte de eveniment si cu cu un aspect fizic placut, foarte ingrijit, ai toate sansele sa ai succes in acest “minijob” de sezon !

Indrazneste si inscrie-te la casting !

Urmatoarele evenimente pentru care Agentia On Vogue recruteaza/cauta fete care sa lucreze ca hostessa si/sau promoter sunt:

*Petrecere de Craciun firma privata pentru care se cauta 5 hostesse pentru wellcoming, 4 animatoare, 8 modele pentru prezentare rochii de seara, dansatori societate, 4 dansatoare orientale.

*Reclama BCR – se cauta 6 fete pentru 2 spoturi BCR difuzate la TV, de diferite varste si tipologii, preponderent cu trasaturi cat mai naturale.

*Sedinta foto revista Glamour – Se cauta trei modele(bruneta, blonda, roscata/satena) pentru un pictorial in revista Glamour ce va aparea in luna ianuarie.

*CASTING FIGURATIE SIMPLA – Pentru telenovela “Narcisa salbatica” ce va fi difuzata pe Antena 1. Rolul principal ii apartine Alinei Puscas (fost model) care a avut sansa de a juca alaturi de actori mari, desi nu a facut o scoala in domeniu.

*CASTING ASISTENTE TV – Auditii speciale la departamentul de casting al trustului Intact in functie de aptitudini/talente.

*CASTING ACTORI/STUDENTI ACTORIE pentru “Plasa de Stele”.

*CASTING EMISIUNI REVELION ANTENA 1: Se cauta 50 fete care sa arate foarte bine si sa filmeze alaturi de prezentator pt emisiunea speciala de Revelion.

*FILMARI EMISIUNE “CONFIDENTIAL” – In fiecare miercuri se filmeaza emisiunea “Confidential” ce se difuzeaza duminica seara la Antena 2, la care au sansa de a prezenta pentru creatori foarte mari : Mihai Albu, Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu, Clara Rotescu etc.(in special daca nu au experienta pe catwalk).

*CASTING “TE PUI CU BLONDELE” –editie speciala cu 50 de blonde noi care sa fie foarte inteligente, sa sparga mitul blondelor. Daca lucrurile decurg ok la prima filmare, se va schimba Echipa actuala incepand cu anul viitor.

Daca esti interesata de unul sau mai multe dintre joburile prezentate mai sus, trimite un mail pe adresa contact@onvogue.ro cu subiectul “Inscriere job sezon” !