Castile Form 2 de la Bang & Olufsen celebreaza 25 ani de renume prin introducerea unor noi culori fascinante!

 

 

 

In acest an, Bang & Olufsen sarbatoreste 25 de ani de la aparitia castilor Form 2. Design-ul autentic si calitatea exceptionala a sunetului fac din acestea alegerea perfecta pentru orice iubitor de muzica care are gusturi rafinate. Atat de populare au devenit aceste casti incat, din acesta toamna, vor aparea in patru noi culori deosebite.

 

O data cu sarbatorirea a 25 ani de la aparitia lor, ne-am decis sa introducem noi culori pentru ca se pare ca popularitatea acestora nu va scadea prea curand.

Designul modern si atat de admirat al acestora au facut ca aceste casti sa fie incluse in colectia permanenta a Muzeului de Arta Moderna din New York.

 

Astazi admiratia pentru designul lor este la fel de puternica, castile fiind renumite pentru aspectul lor retro si pentru performanta lor incontestabila. Cu castile Form 2 puteti da volumul la maxim fara a compromite calitatea sunetului si fara sa va deranjati vecinii. Performanta acustica a ramas aceeasi; sunet bine definit cu ajutorul unui bas excelent, sunete joase si inalte precise care va permit sa va rupeti de lumea in care traiti si sa va cufundati in placerea pura de ascultare.

 

Castile Form 2 sunt foarte usoare si se pot ajusta pentru a obtine confort maxim atunci cand ascultati muzica mai mult timp sau cand sunteti in miscare. Indiferent ca va doriti ceva indraznet sau o alternativa mai discreta, cele patru noi culori va ofera o varietate de optiuni: rosu, portocaliu, galben si alb. Varianta pe negru se va produce in continuare ca si pana acum.

 

Pentru a le vedea si testa, va asteptam in showroom-ul Bang & Olufsen, aflat in incinta hotelului Marriott.