Castigatorii Holiday Review s-au intors din vacanta!

Castigatorii concursului Scrie un review si noi te premiem s-au intors din vacanta oferita de www.HolidayReview.ro

,,Au fost niste zile de neuitat. Datorita firmei dumneavoastra si a agentiei Christian Tour am castigat aceasta excursie care a fost minunata iar pe aceasta cale va multumesc.’’, a declarat familia Manea din Constanta.

,,Parerea mea poate fi influentata de faptul ca aceasta excursie nu ne-a costat nimic, intrucat a reprezentat premiul  concursului  organizat de site-ul www.HolidayReview.ro .  Insa pot spune ca odata ajuns acolo cu siguranta ai sa revii”, ne-a spus familia Dumitriu din Craiova.

Familia Manea si familia Dumitriu au plecat pe 24 septembrie intr-o excursie de sapte zile in Halkidiki, Grecia, oferita de www.HolidayReview.ro si agentia de turism Christian Tour.

Castigatorii au fost premiati prin tragere la sorti in urma unor review-uri pe care le-au scris pentru site-ul www.HolidayReview.ro .

Si tu poti fi castigator!

www.HolidayReview.ro va pregati surprize si in perioada urmatoare. De aceea, va asteptam sa ne scrieti in continuare review-uri frumoase si interesante despre locurile pe care le-ati vizitat pana acum.

Echipa www.HolidayReview.ro

Contact:

Oana Matei

021.310.13.15

oana@websitepro.ro