Castigatorii Concursului YourJobs.ro Luna Septembrie!

Portalul national de joburi www.yourjobs.ro a gazduit in perioada 01.09.2010 – 30.09.2010 Concursul Online – CV-urile Norocoase!

Scopul acestui Concurs a fost acela de a motiva candidatii inscrisi deja sa isi completeze CV-ul intr-o proportie cat mai ridicata, Concursul adresandu-se in aceeasi masura si noilor candidati YourJobs.ro, care isi creaza cont ACUM!

YourJobs.ro este un site de recrutare online care a fost special creat pentru a satisface nevoia continua a candidatilor de a-si gasi locul de munca POTRIVIT!
YourJobs – Jobul ideal e la un singur CLICK de tine!

Premii:

Locul I – Raluca Aimioani din Focsani, jud. VRANCEA
A castigat 2 carti oferite de Partenerul principal – Editura Curtea Veche: www.curteaveche.ro (1. Idei cu impact garantat. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele dispar, 2. Leadership total ) –

Locul II – Oana Dumitru din Constanta, jud. CONSTANTA
A castigat 1 Ceas cu rame foto, oferit de partenerul: www.yourmarket.ro – Magazin de comert electronic

Locul III – Alexandra COSTEA din Timisoara, jud. TIMIS
A castigat 1 Curs on-line, oferit de partenerul nostru: www.youracademy – Academia de studii online (Curs gratuit, la alegerea catigatorului: Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Formator(Trainer) sau Contractul de Asigurare)

Multumim tuturor participantilor pentru
completarea CV-urilor Norocoase!

In cadrul acestul eveniment on-line, YourJobs – Specialistul tau in Cariera i-a avut ca PARTENERI pe: www.curteaveche.ro – Editura Curtea Veche, www.yourmarket.ro – Magazin de Comert Electronic, www.youracademy.ro – Academia de studii on-line!