Castiga Sansa de Emigrare in Australia

De Ziua Australiei (26 ianuarie) poti castiga o sansa de a fi mai aproape de Australia decat credeai. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui pe blog de ce vrei sa emigrezi in Australia si poti castiga o Evaluare Detaliata realizata de expertii nostri de emigrare Australia licentiati MARA.
Synchronicity One este compania internationala ce ofera servicii online de consultanta in emigrare Australia. Echipa noastra este constituita din oameni integri si prietenosi, care sunt certificati de MARA si sunt membri MIA (Migration Institute of Australia). Ei au expertiza necesara pentru a va putea oferi sfaturi specializate in ceea ce priveste aplicarea pentru vize Australia.
Pentru a putea participa la concursul Synch1 trebuie sa ai cel putin 18 ani si sa iti doresti sa emigrezi in Australia. Tot ce trebuie sa faci este sa postezi motivul sau motivele pentru care iti doresti o viza de Australia pe blogul Romania-Australia.ro pana in 25 ianuarie ora 21:00, iar noi vom anunta castigatorul de Ziua Australiei. E o sansa ce nu o poti  rata!
Mult succes si spor la raspuns!

Synch1 Romania

 

Mai multe detalii: romania-australia.ro/blog/