Câștigă un week-end la Predeal de Ziua Îndrăgostiților!

Pentru că februarie e luna iubirii și Ziua Îndrăgostiților se apropie, agenția de turism viaRomania în colaborare cu DivaHair.ro te invită din nou la concurs! De data aceasta poți câștiga un week-end la Predeal pentru tine și persoana iubită!

Perechea norocoasă se va bucura de trei nopți de cazare cu mic dejun inclus la unul din cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei: Hotel Orizont din Predeal!

Orizont Predeal este un superb hotel de patru stele situat pe drumul care leagă stațiunea de Cabana ”Trei Brazi” fiind renovat complet și redeschis circuitului turistic în anul 2010.

Hotelul dispune de 139 de camere (single, double si apartamente), centru de conferinte modern, restaurant cu specific international, patru baruri si “Cigar Club”. Pe toata suprafata hotelului turistii beneficiaza de aer conditionat, internet wireless si conexiune internet de mare viteza. Pentru relaxare, turistii cazati la Orizont Predeal au la dispozitie Orizont SPA: 3 tipuri de sauna (uscata, ruseasca si cu infrarosu), piscina interioara, jacuzzi, tratamente de infrumusetare, impachetari si masti, aromaterapie si masaj.

Pentru înscrirea în concurs trebuie să urmezi instrucÈ›iunile disponibile pe pagina de Facebook DivaHair.ro – http://facebook.com/divahair.ro

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți chiar de Ziua Îndrăgostițior, pe 14 februarie 2012!

Mult succes tuturor!