Castiga un set de produse Vichy oferite de Clubul Dermotherapy de la Help Net!

                                                                                 
 Tu cata atentie acorzi pielii tale? 

 Alimentatia dezechilibrata, odihna si hidratarea insuficienta sau produsele nepotrivite; pe langa factorii patologici, toate aceste elemente contribuie la dezechilibrarea organismului in timp, iar pielea “ne vorbeste” despre acest lucru, important este sa invatam sa o ascultam.

Accepta provocarea si noi iti premiem sinceritatea!
Spune-ne care sunt cele 3 mici pacate ale tale atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii. Ce stii ca nu faci bine si ai vrea sa schimbi.

Poti castiga unul din cele 5 seturi marca Vichy care includ: o Aqualia Legere (50ml) si o Apa Termala Vichy (150 ml).

Cea mai veritabila sursa de frumusete, apa termala este de peste 70 de ani esenta produselor Vichy, un adevarat mineral de sanatate pentru piele. Iata doar cinci din numeroasele motive pentru care merita sa o incluzi pe lista produselor tale preferate: ajuta la regenerarea pielii peste noapte, calmeaza iritatiile si atenueaza roseata, improspateaza si tonifica pielea pe timpul zilei, restabileste Ph-ul normal al pielii si constituie o excelenta baza de machiaj.

Hidratarea este prima si cea mai importanta conditie pentru un ten sanatos si echilibrat, iar efectele ei sunt reale si imediate: revitalizarea pielii cu aspect obosit si sters, inlaturarea primelor semne de imbatranire, cresterea capacitatii de aparare a pielii etc. Crema Aqualia Legere mentine nivelul optim de hidratare al pielii care devine astfel mai supla, mai ferma, mai fina, cu aspectul stralucitor al tenului sanatos.

 Cum poti participa la concurs?
 raspunde la intrebarea concursului pe wall-ul Clubului Dermotherapy
– posteaza pe wall-ul tau un mesaj care sa contina tagul @Clubul Dermotherapy si invita-ti prietenii sa-ti sustina raspunsul cu comentarii pe pagina Clubului Dermotherapy

 Concursul se deruleaza in perioada 11 – 31 mai 2011, pe pagina Clubului Dermotherapy http://www.facebook.com/?sk=events&ap=1#!/event.php?eid=199525486756459

Mult succes!