Castiga un aranjament de flori pe zi si arata-i domnului cum se face un gest galanton ca la carte

Stimate domnite, venerabile doamne, duduci au coeur rapace, Baiatul cu flori va pofteste la concurs spre a le fi invatatura de minte si cavalerilor de vax sau buna-credinta. Ca un gentilom plimbat prin lumea buna, Baiatul cu flori ofera cuconitelor cate un aranjament de flori pe zi, la alegere dintre propunerile Baiatului. Ca sa va inscrieti la concurs, binevoiti dumneavoastra cu prea ghizdave manute sa dati intai Like la pagina Baiatului, apoi un like, un share si un comentariu, toate publice, la postare.

Puteti castiga cate un aranjament de flori din urmatoarele motive:

1.    Florile Baiatului sunt aproape la fel de frumoase ca dumneavoastra.
2.    Sa-i sara inima din piept cavalerului de acasa.
3.    Sa invete domnia sa, domnul de acasa, cum se cadoriseste corect si elegant o doamna.

Concursul se desfasoara in perioada 6-10 iunie iar pe 13 iunie se vor anunta castigatoarele alese prin tragere la sorti.

Ce aranjamente poti castiga de la Baiatul cu Flori?

Aranjament Nu da vrabia din mana!

Cymbidium si vanda, ranunculus alb, trandafir, skimmia, brunia in toate culorile pamantului sunt puse mestesugit impreuna in acest aranjament. Cuconita draga, cand te-a vedea el cu florile in brate, altele decat de la domnia sa, o sa mai puna o creanga la cuib!

Aranjament Galben de gelozie

Acum, sa nu credeti ca Baiatul va indeamna sa puneti pe jar inimile cavalerilor cu gelozia dar din cand in cand, un strop de mister face bine. Galben de gelozie este o explozie de culori solare pictate cu frezii, minirosa, hortensie, orhidee cymbidium si ilex.

Aranjament Coana Joitica

Roz, parfumat, dichisit, aranjamentul coana Joitica e un omagiu adus duduitelor si cuconitelor frumoase cadra, pretentioase si simandicoase. Baiatul a pus in el frezii si zambile de mirozna, orhidee si craspedii.