Castiga Premiile Aca-Demia Group pentru literatura

23 februarie 2011, Bucuresti – Aca-Demia Group premiaza liceenii talentati la literatura! Participa la concurs si poti castiga un laptop sau un MP4 player, plus o diploma onorifica si un volum de poezie/proza.

Concurentii trebuie sa scrie un text original de poezie sau proza scurta si sa il predea consilierului educativ sau persoanei competente, urmand ca aceasta sa trimita textele si listele cu numele participantilor catre Aca-Demia Group intre 28 februarie – 11 martie, la adresa de email info@aca-demia.ro.

Aca-demia Group va publica textele concurentilor pe site-ul aca-demia.ro, in sectiunea Concurs intre 13 – 25 martie. In aceasta perioada textele pot fi votate si comentate. Castigatorul este ales in functie de numarul de voturi si de calitatea textului scris.

Premiul intai consta intr-un laptop notebook Acer, un volum de poezie/proza si o diploma onorifica. Premiile doi si trei sunt egale, constand intr-un MP4 player, un volum de poezie/proza si o diploma onorifica. Decernarea premiilor va avea loc la sediul Aca-Demia Group in data de 31 martie.

Acest concurs este un proiect cultural-educativ care urmareste ca liceenii bucuresteni sa-si dezvolte potentialul creativ, autocritic si imaginatia. Cultura este foarte importanta pentru integrarea profesionala si sociala.

Nu mai ezita si incepe sa compui! Cu cat textul este mai bun, cu atat va fi mai votat si iti cresc sansele de a castiga laptopul Acer sau un MP4 player.

Despre ACA-DEMIA Group
ACA-DEMIA este prima societate din Romania specializata in efectuarea de cursuri particulare la domiciliul elevului si stagii intensive pentru toate nivelele prevazute in programa scolara.
Adresa: Strada Av. Gheorghe Marasoiu, nr. 25 – Sector 1 – BUCURESTI
Telefon: 0212 310 310
E-mail: info@aca-demia.ro
Website: www.aca-demia.ro