Castiga ore de convorbiri gratuite in Alonia!

 

Dupa un an de existenta, planeta Alonia si-a schimbat infatisarea, oferindu-ti o interfata de comunicare noua si functionalitati menite sa iti usureze comunicarea.

In perioada 01 martie -7 aprilie 2010 se desfasoara concursul alonian “Vorbeste romaneste pe Alonia”, care iti ofera ore de conversatie gratuita in straintatate.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont pe alonia (www.alonia.ro) si sa trimiti la adresa concurs@alonia.ro o fotografie de-a ta intr-o asociere reprezentativ romaneasca (indiferent ca este o abordare contemporana sau traditionala). Scrie si userul alonia si vei putea castiga unul din premiile constand in credite de 100 de Euro in Alonia si un minitelefon de calculator cu care vei putea vorbi romaneste ore in sir cu toti cei dragi aflati departe.

Alonia, serviciu oferit de operatorul MEDIA SAT, este primul messenger romanesc, iar serviciile pe care le integreaza sunt Chat, Telefonie PC la PC si Videotelefonie, oferite gratuit utilizatorilor, si serviciul PC la Telefon, oferit contra cost.