CASTIGA O TABLETA GRAFICA, PARTICIPAND LA TOMBOLA CENTRULUI DE LIMBI STRAINE A_BEST!

Dornic sa utilizezi un “creion” inteligent?  Este inca in derulare noua serie a “Tombolei A_BEST! Tombola, nu gluma!”, pe site-ul www.abest.ro, premiul constand intr-o tableta grafica digitala WACOM Bamboo Pen, care ofera utilizatorului posibilitati inedite de exprimare intr-un mod simplu si intuitiv,  integrandu-se perfect in orice echipament de desktop modern.

“Anuntarea castigatorului noii Tombole A_BEST – devenita deja traditie – se va face in data de 01 Aprilie 2012, mai intai pe pagina noastra de Facebook, nefiind o .. farsa, desigur!”, sustine Aura Ipate, Directorul Centrului de Limbi Straine A_BEST. “Asteptam cu nerabdare acest moment, mai ales ca avem deja un numar impresionant de inscrisi pana la aceasta data!”, completeaza aceasta.

Spre deosebire de editiile anterioare ale Tombolelor A_BEST, cand erau invitati  sa se inscrie doar bucurestenii,  de data aceasta pot participa toate persoanele majore care locuiesc in Romania. Pentru inscriere, se acceseaza pagina principala a site-ului www.abest.ro, se  introduc datele personale si – foarte important – se raspunde la intrebarea «Ce va doriti sa cititi pe blog-ul Centrului de Limbi Straine A_BEST, ce se va lansa in curand?»

“Prezenta editie se dovedeste  a fi interactiva in adevaratul sens al cuvantului, caci a fost initiat  cu brio –  am indrazni noi sa spunem -   un veritabil dialog cu persoanele care ne viziteaza site-ul, pentru a se inscrie la Tombola organizata de Centrul de Limbi Straine A_BEST. Echipa noastra a inceput deja sa centralizeze toate raspunsurile si sugestiile fanilor nostri, astfel incat viitorul Blog A_BEST sa aduca informatii practice, eficiente, precise, de interes, usor de aplicat atat in activitatea profesionala, cat si personala a cititorilor nostri”, subliniaza Aura Ipate.

Regulamentul Oficial al Tombolei A_BEST! Tombola, nu gluma!” se poate consulta accesand urmatoarea pagina:  http://www.abest.ro/tombola-abest-regulamentul-oficial.html

DESPRE CENTRUL DE LIMBI STRAINE A_BEST:

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI) – este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, cursuri de limba romana pentru expati, testari LCCI (English for Business, JETSET etc), traduceri, interpretariat, audit lingvistic.  Echipa A_BEST este formata din persoane extrem de motivate, facand parte dintr-un mediu sofisticat, cu o atmosfera degajata, orientata spre performanta.

Portofoliul selectiv de clienti corporate care au apelat la serviciile lingvistice oferite de Centrul de Limbi Straine A_BEST poate fi studiat accesand pagina: http://www.abest.ro/portofoliu.html

 

TAGS: A_BEST, tombola,  concurs, tableta grafica, cursuri engleza, cursuri franceza, cursuri germana, cursuri italiana, cursuri spaniola, cursuri portugheza, cursuri rusa, traduceri, interpretariat.